Sweeeet!!

Tja Lukas här, då va de måndag igen och en ny vecka :)

Tänkte uppdatera lite mer noggrant vad som kom in här i Fredags med lite bilder och så för er som är nyfikna.



Bland annant lite ny longboards från LUSH, här är en globslider för ser som älskar att slida, men vem gör inte de? De kan liksom inte bli fel...



Sen lite olika cruising modeller för alla smaker både i form och färg, den här är lätt en personlig favorit vad det gäller trycket! Grymma färger :) Nu finns de även shyssta minder modeller för juniorer om någon är sugen på det.



Den här brädan ee lite cool, En Campuz Cruzer med Sesmic Truckar som innebär att istället för Bushings sitter det fjädring på trucken som ger en riktigt nice crusing känsla Ett måste!






Sweet Solbriller i flera olika färger och modeller! För endast 249:- Optimist som man är hoppas jag fotfarande på mer sol :) Kom in å testa vett ja...  Fett grymma att Cruisa runt i...Finns i Blå, Svart, Lila/ljusgrön, Vit, Brun!




Sen har jag uppdaterat mitt Skate sortiment lite med Några nya Sweet brädor (kom in och kika för att se motiv) Sen har jag tagit in Sweets populära "RAinBow" Skruvar till brädorna och äntligen har jag RANDOMS hemma. För er som inte vet vad randoms är så är det en skruv som man bankar fast i brädan så man slipper använda en Insekts nykel för att hålla emot när man skruvar på muttrarna Göttt va?

Och så har jag skaffat griippa på Rulle så att man kan köpa grip som metervara för alla er som vill ha grippa till era longboards, Finns i Transperant, Svart och Svart/gul  (Se bild) Självklart är Grippan Från JESS-UP! De gillar vi!






Över änd Out!




Kommentarer
Postat av: Måns

najjs med sweet du borde ta hem trucker kepsarna från dem :) och lush samba alps verkar som en galet cool bräda :P och grymma graphics på pintailen :)

2009-07-13 @ 23:13:38
Postat av: Anonym

Hehehe får la se vad som händer med Sweet kepsar åå grejer :P Jag är sugen på en longboard träff funderar på åå dra ihop något nästa vecka sugen?

2009-07-15 @ 12:02:20
URL: http://evolverskate.blogg.se/
Postat av: Måns

Ja är riktigt sugen! inte kunnat åka på veckor :( alla jobbar :/

men kan nog dra ihop ett gäng här ifrån tibro så de vore gött jäklar ;D

2009-07-15 @ 21:29:16
Postat av: Agge

Tjena =) dom brillorna e rätt goa du :) sugen på dom :D haha!! då måste man juh få en sån där najs t-shirt lr :P hahaha!! strand hade fått en :) såg bra ut :) hoppas de blir fint me tatuerare å piercing studion me :D

2009-07-29 @ 18:43:20
Postat av: Lukas

Hahaha aa dom är riktigt shyssta du får komma in åå kila på dom Angelica :)

2009-07-30 @ 16:33:02
URL: http://evolverskate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0