Hemma Session

Tjo då va de tisdag å de närmar sig Nyår... Efter jobbet idag så drog jag hem å sprang iväg till gymmet, men jag han aldrig börja träna innan Min broder ringer å tjötar med mig hem till mor å far för en session på skidorna istället. Och tur var väl detta för så in i helvette va kul de blev.
Vi byggde en Wallride liknande grej som vi åkte på först, drog med fyrhjulingen för å få fart och de gick riktgit bra :)
Men efter et tag så konventerade vi de till ett hopp å börja snurra istället... Snacka om bra ingredienser till ett bra liv å en bra kväll!!
Här är lite bilder från kvällen, tyvärr hade vi ingen som kunde fota hoppen efter som en åkte skidor å en körde fyrhjulingen heletin :PKing of the hill!!

Misty Ner från vår kreation :)PAGO Juice äre nya i Backen!!Snygg motljus bild som Ludde tog :)

De va allt för denna gång hade bäst!!

PEACE!!!


Då va man tillbaka!!

Tjoo allihopa då va jag tillbaka igen :) Denna veckan har vi öppet fram till 30 Dec med ordinarie öppetider. 31/12 & 1/1 är butiken stängd och öppnar igen på Lördagen 2/1, Sen flyter det på som vanligt så har jag upppdaterat er lite...


Hoppas att ni haft en bra Jul och att ni ser fram emot det nya året som är påväg, Det gör iaf jag ska bli kul med ännu ett år :)
Och min jul har vart riktigt nice, jag har ätit massor av godis å fått mysiga julklappar :)


dessutom har jag hunnit med några timmar på skidorna, tyvärr har jag inga bilder :( Men kul va de hehe
GOD JUL!!

God Jul på er allihopa, hoppas ni får en grymt bra dag med god mat och en och annan julklapp, Fast ni kanske inte har vart så snälla? Eller? :P Hahaha...

Jag ska iaf ha en bra Jul och äta mig stor å stark :)

Enjoy the Classics!!

God Jul önskar vi på Evolver!


PEACE on Earth!

Chilla

Då va man hemma från en Chill session i backen då, Blev lite box, Trappa, ett pytte hopp, å en egenbygd vägg :P haha så jävla chill hare vart!

De tar vi snart igen!!
:PSuddigt å fint, precis som jag gillart!!Johan Birk "ghostrider" Hellman Hahahah!

Sjukt snyggt åkt btw!!


TAck alla för en skön session, va grymt kul!!


PEACE!!

Session

Shit sista söndagen innan Julafton, känns rätt soft, Snön ligger vit över allt, det är kallt och jag har en bra magkänsla! Minns knappt när vi hade vinterväder runt jul sist ju!
Blev till å dricka glögg och göra julgodis igår, blev dåligt med Session för min del, blev 25 års kalas istället. Men de verkar som man får stå på skidorna i kväll istället :)
Sweeet!! Session is ON

Fasen passa på nu att komma hit och fixa dom sista klapparn! 4 Dagar sen är JULAFTON då kommertomten äntligen! Då kan  man inte missat klapparna hehe
Svårt sugen på lös snö!!!


Hade bäst allihopa

PEACE och ut i snön å chilla!!!

www.Evolverskate.se

Vår hemsida är igång igen för er som inte uppmärksammat detta. Surfa in på www.evolverskate.se och kika på vad som finns :) Kommer hålla på lite då och då för att göra den mer å mer rolig, men skriv nått kul i gästboken vett ja!!

Sen har jag ÄNTLIGEN fått in Nomis prylar i butiken, ritikgt fräsha tees och tunna mjuka Polover Hoods, ett måste!Riktigt mjuk å tunn pollover med hål för tummarna, passar prima framför brasan eller under jackan!!Samma i svart!
Nomis Teeees!!! Har ni öga för detaljer och hög kvalitet är detta GIVET! :)


Hade bäst!

Bilder från Lusseskaten

Tjoho de är onsdag och massor av snö!! Och den ligger kvar!! WOHOH!
Nu är man lycklig som aldrig förr, Julkänslan är här för att stanna (hoppas vi iaf) hehe

Tänkte drämma ut dom få och halv bra fotona jag har från Lusseskaten också för er njutning :)Mysigt hade viDOMMARE...Här laddas de för Best Trick!!Yes lyckades jag pricka ett suddigt kort :( Men han är cool ändå :)OB´z foreva!!!


PEACE!!

Pepparkakor

Njuter ni av vintern nu då? Nu när äntligen snö, kyla och Tomten är på väg :)

Kolla in de här pepparkakshuset :)Lusseskaten va nice de jag han se och några vinnare blev korade, lägger upp dom fotona som jag har en annan dag, kanske i morgon, när jag har min kamera :)


Sov sött!! PEACE

LUSSESKATE!!

Vet att jag är tjatig men jag vill bara påminna igen om att i morgon sönda, är det Lusseskate i Skövde skate hall, Anmälan till tävling 12.00 tävlingsstart 13.00 och alla är välkomna att skejta även om ni inte vill tävla. Fina priser från Flip, Venture, Choclat mm...
Glögg och pepparkakor kommer också bjudas på och inträdet är 50:- oavsett om ni ska tävla eller inte :)


Hoppas vi ses där och ha en trevlig helg


PEACE!


Pimp My board...

Tja fredag igen, chill som fasen äre :) I veckan har de hänt lite av varje bla. fick jag in en longboard som jag och Andreas tog på oss att fixa iordning lite. Skönt att få skruva lite longboard asså, de har man saknat nu under vintern :) Så vad sägs om denna grippan?Stickers och genomskinlig grip is the shit :)

Sen har jag som sagt fyllt på med lite mer sweet prylar t-shirts, mössor å kallingar!

Ajjemän!!!Här jobbas de hårt vettni! Det är en konst att klistra stickers :)


Trevlig Helg på er!! Och glöm inte att vi har öppet på söndagar nu fram till JUL och håll ögona öppna efter vårt fina helg erbjudande!!


Chill Dill...Hey kan ju inte glömma lovade ju John att han skulle få va med ju....Vilken läckerbit ;)

Hej på er...
Påfyllt!

Tjaa så va de torsdag och idag har jag äntligen fått påfyllt med massor av storlekar och annant smått å gott från SWEET så kom in och inskaffa era sweet t-shirts innan dom tar SLUT!!Sen kommer det finnas ett erbjudande ute på stan som gäller hos oss under resten av december så håll ögonen öppna! :)


Å missa inte Lusseskaten på söndag, anmälan sker senast 12.00 och tväling börjar 13.00 och för er som inte vill tävla äre bara att droppa in och chilla i hallen! 50:- kommer det kosta....

Mössa :)

God måndag på er allihopa hoppas allt är bra å att Helgen var nice... De har den iaf vart för mig, För er som inte vet så kommer jag ha Söndags öppet fram till jul så ni kan kika in å handla era julklappar alla dagar i veckan, Bra va!?

Sen som ett brev på posten fick jag in en ny mössa från NEFF i Fredags så den tänkte jag ta å visa.Snygg va?


Sen drar de sig mot LUSSESKATE!! På södag är ni välkomna till Skövdeskate hall och fira Lucia med oss, New Style :)

Hoppas vi ses

PEACE!


Julbord

jupp iaf för min del idag :)

Vet att detta är old News men Dave Macaskill är rätt säker på cykel :PSen har vi fin främmat i butiken dagen till ära!! Jeppe Himself :)Han hade med sig Giftorm å grejer, fint de :)


Trevlig helg på er!!

Fredags Humor!

YO, de är fredag igen! Hur snabbt går de inte eller! :)
Snart är julen här ju... De blir sweet de...

Nu är äntligen vår hemsida uppe igen dock inte helt klar men nu kan ni iaf hitta info där igen :)


Å så till humornHahah så jävla skönt klipp, tuffingen då :)Ha en soft helg hoppas vi ses Bye!

Tomtenatta...

Tjoo då va de torsdag då och ikväll äre extra öppet hos oss på EVOLVER, kom och passa på att va ute i god tid med klapparna!
YEAH!!
Andreas Drinking Coffeeeee i vår chill fotöljer
Butiken är fylld med saker, massor av mysiga Julklappar, Vinter jackor allt som gör vinter roligare :)

SES!


Minus...

Chill de är onsdag å äntligen har vi fått lite miunsgrader, nu får de gärna hålla i sig å komma snö så vi får en vit å fin Jul tycker jag :)

För alla er som sitter å fryser så kan jag meddela att vi har massor av nice vinterjackor och mysiga Hoodies så kika förbi och rusta er för vinter vett ja och dessutom har vi extra öppet på torsdag, då kan ni shoppa hela vägen till 20.00 de ni... Hoppas vi ses!PEACE!!

RSS 2.0