Regn :(

Nee sista dan på November å December kommer med besked, tyvärr regnar det som fasen istället för att snöa å de gillar vi inte! Nu får vintern ta å komma....

Helgen har vart riktigt nice tycker jag medd extra öppet på söndan å grejer, och jag hoppas den vart de för er också?


Hitta två riktigt chill filmer på Youtube nu när jag satt å surfa runt lite, en för er som gillar sommaren å en för er som är mer av vinter människor :)

Enjoy....




Man blir sugen på alperna när man ser detta :)






Spöa den då om ni kan :) Rätt sick med Kick flip på surfbräda hehe


Ha en bra dag

PEACE!

Helg Erbjudanden

I helgen är det extra öppet i hela Stan och självklart har vi på Evolver också öppet :)

Hela Lördag: 11.00-16.00

        Söndag: 12.00-16.00



Dessutom firar vi med fina erbjudanden, Passa på att fynda T-shirts, och alla som handlar för 300:- eller mer får en GRATIS T-shirt av oss.... Så ta med familjen och kom hit och handla till er själva eller varför inte Julklappar? Sen kan man ju passa på att kika på vårt Grymt coola julpynt ;)



Yes...



Våra grymma EVOLVER bockar!!


Hade bäst så ses vi i helgen!



Att julpynta med EVOLVER

Fredag å snart äre första adevent så självklart va det dags att julpynta butiken igår kväll. Så efter stängning så vare bara att riva ur allt ur fönstern å börja pynta å som vi pyntade!!

Jag, Andreas, Marcus, Cissi och Kitte höll på hela kvällen å fint blev de, Förmodligen den coolaste julskyltningen som denna stan någonsin skådat!!
Jag säger bara en sak kom hit å kolla!!   Och kom å Rösta på vårt skyltfönster i julens skyltfönster tävling.....



Julpynta!! En rosa gran är de enda vettiga å lite förfriskningar :)



BLING!! BLING!!





Nöönönööönönöönö GOhst BustErs :)




Denhär bilden säger allt!! Kom hit å kolla nu!!


PEACE OUT!!


Ha en trevlig helg...

Julpynt å grejer!

Yaoouu läget? Då va de torsdag å snart är November slut, de går ju hur fort som helst. Så ikväll äre dags för att julpynta så äre bara å komma hit å kika på vår shyssta jul pyntade SHOP!!

Dessutom vore de guld om ni hjälpte oss vinna skyltfönstertävllningen som är i stan, kom ner till oss och lägg er röst! :)

Passa på att va tidigt ute å Shoppa era julklappar mendans de bästa är kvar, eller varför inte ett presentkort så får man välja själv :)






PEACE O*U*T!!!

Vinter...

Tja alla glada! Tisdag i idag å grejer å igår kom det in ännu mer coola grejer till vår shop! Har fyllt på med lite mer neff prylar bla. en ny jacka som äär helt sjukt läcker.

Men som jag brukar säga, text är inget kul, men de är bilder heheh...



PannBand är de nya nu!



Å bandana med huggtänder! Dessutom äre fleece i den så den är jätte gosig! :)



Sen har vi Splitt nya brädor från Bats N Butterflies, årets kollektion är AWeSOME, eller va säger ni? Dom här kommer garanterat göra er unika i skjethallar runt om i landet :)

 

Makrill...



And the Hummer!!




Mer Coola Bandanas

Peace!!

Grejt!

Lördag är en skön dag när de är sol som idag :) Gött med helg precis som i vanlig ordning så hänger jag i butiken till 16.00 sen börjar min helg. Så förtillfället lyssnas de på Hard-Fi och kikar ut på markiserna på huset mitt emot, de blåser rätt mycke hehe



Heheh fyfasen varför görs de inga såhär galna skid/snowboardfilmer nu förtiden? Monoski is the shit :) Funderar på om man ska testa de kanske....

Ha en underbar helg!!


Foto...

Igår bar det av till väring för att fota lite med min underbara broder! Blev några rätt nice annonsbilder :) lär bli sweet...

För övrigt har de vart en jäkla grå dag idag, trist men de gör höste till :) Så denna färglada klick passar la bra då :)




PEACE!!

Glöm inte*

* Lusseskate i Skövde skatehall Söndagen den 13 December, Alla är välkomna att hänga på, det kommer annordnas en tävling, Klass uppdelning efter ålder och fina priser utlovas!

Inträdet kommer va 50:- för alla oavsett om du tävlar eller ej och anmälan till tävling görs på plats när ni kommer. För er som inte vill tävla går de bra att bara komma å skejta, käka peppakakor dricka lite glögg och ha det gött!! Så får vi se mer vad för kuligheter som dyker upp :)

Teama Jul självklart så kom utklädda! Va kreativa!! hehe

Kommer med mer info om tider å så lite närmare...


Å så på allmän begäran en liten film :)





Hade bäst!!

:)

Helg har precis slått över till måndag och jag sitter här å softar lite med musik. Helgen har vart mycket nice, i lördags va de skiv Realese för cabinetts första EP å de va ett jäkla drag på valhall :) Spräng skön musik med massa skönt folk...

Hoppas er helg vart nice med!

Hade lite hjälp av min bror i butiken i veckan å när jag kom till butiken dagen efter såg vår toa lite annorlunda ut :)



Kan ju inte annat än säga sweeet TOA :) hehehe sitter stickers över allt :)


Hade bäst tills vi hörs igen


Gargamell...

Not seriously

Tjabba de är torsdag och för mig är ännu en dag till ända :)

Efter gårdagens inlägg fick jag en film till att lägga ut så här har ni grabbar er film från hallen i skövde, hoppas ni gillar de :)




Just Chilling

Å så har jag skaffat mig ett alldeles nytt ställ till min VACKRa Neff mössor, va tycks?



Rätt nice om jag själv får säga :)

Å fatta chocken när man vakna idag å de va vitt ute?

WHAT!!



Som om de skulle snöat eller nått? Fatta inget :P heheheh


Chill out!!


Onsdag ska de va...

En helt vanlig onsdag?

Satt på youtube lite å klicka runt på massa kul skatefilmer å hitta denna godbiten från skövdes skatehall, Nice jobbat Fredde å Viktor hoppas de är okej att jag lägger ut den här. Kul å se att de görs lite film i skövde!!

Ge mig gärna tips på era egan filmer om ni vill att jag ska lägga upp som här!! :)



....



Nä men titta, en dragon figur å en MONSTER!! Å ett Evolver kilstermärke å lägger man ihop de får man denna vackra bild, eller ska jag kalla det ett kollage :P

Peace!!!


Lite Godis

Måndag och det har redan hunnit bli kvällen, sitter här framför datorn lite och lyssnar på 3 Doors down och funderar över vintern... Soft att det finns en bra skejthall och att vi faktiskt har en skidback (om de nu finns snö :P) så man kan hitta på saker på vintern me. Är lite sugen på pulka de är för jäkla kul :) hehe
Känner mig verkligen seriös ikväll... vi drar en film tycker jag :)




Mys i Höst mörket :)

Hoppas ni får en grymt skön kväll!

 


Fredags mys

Tjo alla glada idag har de vart fredag å det har vi firta med lite macshaller å grejer vid butiken, nu i höstmörkret måste man ha lite mysigt :)
Fredag betyder helg och det är väl alltid soft, iaf för alla som får vara lediga :)

Nu har jag fixat lite bilder på några av nyheterna i butiken så jag tänkte dela med mig av dessa till er, Hoppas det finns något ni gillar...






Vet inte hur det är med er men jag garva rätt hårt när jag såg denna t-shirten :) Så jäkla skööön...



Snyggt med blåååå...



Massa nya T-shirts, Mössor från Dragon, éS, Etnies, Altamont, Emerica...



Mycket nice saker från Dragon <3



Sista..... TREVLIG HELG på er!!


PEACE!

Det säger allt...

Inte mycket att säga om detta utan jag låter bilden tala för sig...





En sak är iaf säker nu jäklar kommer suget efter skidor... Kolla länken om ni vill se lite åkning från FORUM Chillydog RAil tour i sthlm som var i helgen... För er som är intresserade jobbar vi på skövdes egna Rail Jam och hoppas att vi kan genomföra detta någon gång i vinter, får väl se hur det blir med det och när det blir :)

Gå ut å njut av snön nu å för er som inte har någon vinterjacka så är ni välkomna till oss, för här finns det massor att välja på....


http://www.vimeo.com/7425180 

Klicka å NJUT



PEACE!!!!



Nyheter!!!

Tjaa det är Onsdag och jag tror vi har fått vår första officiella riktiga snö? Nu börjar de bli kallt ute hehe

Idag när jag kom till butiken stog det ett gäng med lådor och väntade på mig med massa nya mysiga kläder och skor. Så nu har jag fyllt butiken men Hoodar, Zip hoods, Tee, Mössor, skärm mössor mm.. Från Emerica, Etnies, éS, Altamont!!

Kom och hinn först till dom bästa godbitarna ;)


Hoppas på att jag hinner ta lite bilder på nyheterna i morgon så lägger jag upp det då :)



En bild på vinterjackor får räcka så länge heheh


Hade bäst!

Peace!

Tisdags skejt

Tja alla glada hoppas livet är GREAT å att ni njuter av tisdags kvällen som jag gör :)

Ha spenderat tisdags kvällen i skjetahallen tillsammans med Ludde, Kitte å Andreas å alla andra som va där :) Belv massor av miniramp för min del och en hel del vurpor han jag med :)

Sen har jag å Jeppe pratat lite om Lusseskate i december, förmodligen kommer det bli en tävling/mys skejt kväll med Glögg, pepparkakor, tväling med priser och utklädnad, va tror vi om det?
Hoppas det finns ett intresse....




Ramp!!




Goood Natt på er!

Halloween

DÅ va helgen över igen då, vet med er men min helg har vart riktigt soft. Hoppas alla haft en bra allhelgona å vart på någon roligmaskerad eller så och till alla er som haft lov hoppas att skolan inte är för hemsk :)
Måste säga att det är grymt nice att skatehallen öppnat så man kan hänga där nu när man inte har något att göra på kvällarna :) I lördags blev det lite "halloween" skate fast utan uklädnad för min del, blev ett par timmar i minirampen och ett gäng blåmärken så det kunde nog inte blivit mycket bättre.

Seeegt att det regnar ute idag då och blåser :( men men nu äre höst hehe






Ha en bra dah!!



Hade lite besök i butiken idag :) och såhär visade han hur man ska se ut i backen i år :):)








Så jävla heeeeet!!   :)


SOV SÖTT!!!





RSS 2.0