Nyheter...

Tjoo hur är läget i allt snöande? Inte lätt att hitta vårtecken nu asså... Men hos oss på Evolver börjar vårnyheterna att droppa in sakta men säkert, så jag tänkte ge några smakprov på vad som börjat komma :)

Samtidigt fortsätter vår REA så passa på att kika in och fynda när det finns saker kvar!

30-50% på Vinterns Kläder och Skor (gäller inte vårnyheterna)OLDSchool brädor från Santa Cruz & Creature, nu är vi verkligen tillbaka till rötterna!Mitt sortiment av Truckar har nu fått sällskap av godbitar från INDEPENDENT truckar!Hjul från Bullet med klockrena priser 299:- kan inte bli bättre!Vanliga skejts från Santa! Helt Sicka grafiker!Nya Hoodies från DRAGON!Riktigt Sweet T-shirt från Volcom, Först till kvar! heheDragons sammarbete med konstnärer har gett resultat, grymt nice T-shirt!
Detta och mer har jag nu fått in i butiken så kom in och kika!


Annars blir Andreas Ledsen å de vill vi inte när han har en såndär i händerna!
HAHAHAH

Hade bäst!

PEACE!!

Vinter REA

Nu är det dags att tömma butiken på vinterns prylar och göra plats för VÅREN så passa på att fynda, vi kör
30-50 %
på alla kläder och skor så långt det räcker!!


(gäller ej vår nyheter)

Start Imorgon måndag (22/2)PEACE!!


FILMER SÖKES

Tjo, idag är det Torsdag och jag sitter på tåget påväg till sthlm för BFS mässan i fryshuset, ska kika på årets vinter prylar :)

Sen är jag ute efter filmer från EVOLVER rail jam, skulle behöva detta till en redovisning för mina sponsorer som jag ska ha om 2 veckor, är så mycket roligare med en film istället för kort :P så för er som filmade så vore det guld om ni kunde skicka det till mig när ni läser detta!

Hade bästSnowSkate

Ser lite gött ut när dom åker i denhär videon eller va säger ni? Orkar inte skriva så ni får kika å njuta :)
Peace!!

Söndags Mys

Ledig söndag å jag bloggar lite ändå, tänkte bara lägga upp en liten film som min bror å några till klippte ihop på skoj efter en dag i billingebacken :)
Kul å se en så snabb utveckling som ludde gjort iår man blir lite avis :) Hoppas de smakar å ha en bra Alla hjärtansdag!!

 

PEACE!

ISPO 2010 i Munchen

Cheeeeh allihopa hoppas livet leker och att allt är underbart? De är så vi gillar livet :)

Nu tänkte jag ta tag i att dra min historia om mitt första ISPO besök. För er som inte vet vad ISPO är så är det världen största Mässa för sport, Alltså du hittar allt från Extremsporter, Skidor, Snowboard till Löpning, tennis osv. Som sagt så va denna mässan i Munchen i en mässloka som är ungefär 180.000 m2 så de säger väl hur stort det är :P
Tog 2 dagar att kika igenom alla extremesports hallar och då va det 6 av 20 hallar eller något så de fanns å kolla på :)
Jag drog ner tillsammans med min pappa för att hitta insperation till butiken och se om man kunde hitta nått skönt folk nere på mässan å de fanns de gott om. För där va humöret på topp, Öl, mat, vin, drinkar tillsammans med massa prylar va sweet, så vi gled runt där å mådde prima och kikade på vad som fanns att köpa in för Vinter 2010/2011 och jag har hittat mycke kul grejer kan jag lova. Samtidigt va de gött att få lite semester efter dom häktiska dagarna med Evolver Railjam som förövrigt va hur grymt som helst...

Sen fanns de en Miniramp som Volcome hade i sin "monter" den va inte så mini :P Men de va kul som fan å se alla åkare som gled runt å hade kul! Det är kärlek till livet!

Aja de är inte kul å läsa om detta antar jag så jag lägger nert här :P Här är iaf lite bilder från mässan.... tyvärr glömde jag kameran hemma så det får bli Mobil bilder :PNya skidhjälms modet :PMontrar i massor!! SkullCandy va ju självklart där
Barer! överallt :P:)Volcomes miniramp som inte va så jätte mini, där hängde vi å kolla på skate!Å när man blev törstig stog dessa herrarna precis brevid rampen å fixade så du slapp gå törstig :PHitta värsta glidar cyklarna, dom ville man ha med sig hemma allihop! dom med motor gjorde 75 knyck! :P


De va allt för idag, ha en bra helg!!!

Chill Out!!Hejsan

Tjaaa då va jag hemma från Munchen igen, dock har jag haft problem med datorn så jag har inte lyckats fixa så mycket med varken bilder från jamet eller Munchen, har lyckats få upp endel av de bliderna jag fått tag på, på facebook så där kan ni kika... http://www.facebook.com/pages/Skovde-Sweden/Evolver/111395345755?ref=ts

Å bilderna och ett inklägg om hur mässan var ska jag försöka hinna med snarast :) Så länge får vi njuta av lite sköna bilder från det skönaste Jamet så länge!! ;)


Där har ni lite ögongodis, Jag lägger upp så fort jag har mer :)


Evolver Railjam

Tja allihopa! Jag vill bara tacka för en helt oförglömlig dag igår, hade aldrig kunnat drömma om hur bra detta skulle sluta! Tack alla åkare, Alla sponsorer, Alla som hjälpte till med byggande osv. Alla som vart en del ska ta åt sig av framgången!!

Jag ville bara skriva som snabbast för nu ska jag iväg till munchen ett par dagar sen tar jag tag i att fixa bilder från Jamet det lovar jag, så sålänge får ni hålla ut lite till!Copyright: Karl KurttiPEACE

//Lukas


Tisdag...

Tjo allt bra med alla därute? Okej för er som undrar lite mer om tävlingen nu då så är det bestämt att Red Bull kommer dyka upp och hänga med oss under Lördagen. Vi jobbar även på att fixa afterski för alla som är över 18 och det serut som att det kommer bli på Vatra på kvällen med Club Milk, om det går igenom kommer vi dela ut biljetter till alla deltagare som är 18 eller äldre.
Bygget av allt kommer ske på Fredagen och jag skulle tro att vi börja bygga runt 17.00-18.00 däromkring. Man får komma och hjälpa om man vill och då äre bra om man har med sig en spade/shyffel att ös och gräva med. Va beredda på att om vi bli förmånga, kanske inte alla kan stanna pga att förmycket folk funkar inte heller, men det är bara att kika förbi och checka läget! :)

Sen på lördagen kommer anmälan ske flygande från 10.00 fram till 11.30 därefter görs allt iordning för Jam och själva åkandet drar igång 12.00, Vi kommer lotta om vilken klass som får starta och sen är det tänkt att det kommer bli 4 jam ala 30 min alltså 1 timmes åkning för varje klass. Skid/Snowboard. När jamet är slut tas 5 åkare i varje klass ut för final och där kommer man kör x antal åk beroende på tid osv. Sen bestämmer dommarna vilka som har gjort bäst ifårn sig.
Efter detta ca 15.30 blir det prisutdelning och utlottning av 2 priser till random åkare som inte hammnat på pallen. Detta för att de ska kännas värt att vara med och åka även om man inte är bäst för förhoppninge är främst att vi ska va där, chilla och ha kul!

Där har ni upplägget i korta dra, hoppas vi ses på lördag!
PEACE!!

RSS 2.0