Longboard Träff

De har vart massor av förfrågningar om vi inte kan ha en Longboard träff här i skövde snart så jag tänkte sätta ett datum. Fredagen den 6/8 va sägs? Träff utan för Evolver ca 19.30 och sen bestämmer vi oss för vart vi vill åka efter det.... Alla är välkomna stora som små så tar vi en chill kväll/natt och gör precis bara det vi känner för på våra brädor å åker dit nästan pekar!!


Sen börjar det faktiskt dyka upp lite nyheter i butiken en riktigt shysst dam sko!!
Ha en bra dag!!

PEACE!!

Tisdag

Nu är vi i butiken ingen! Sista lediga måndagen igår och det avslutades med att åka Wakeboard i Örlen... Så från och med Måndag nästa vecka kommer vi ha öppet som vanligt igen och sommarlovet är slut för oss på Evolver men det är fortfarande 1 Lördag kvar :)

Hertig Rocken förra fredagen blev lyckad tycker jagoch det va kul att gunga torget en sväng!! Tänkte bara slänga upp lite bilder så får ni se själva...


Rigga för Gig!!
SLA intervju :)


Tack som FAn till alla som ställde upp och spelade!! Och till alla som hjälpte till att få det att funka!

Ha en soft Tisdag


PEACE!!


It's not a Crime!

Sjukt kul reklam!!PEACE!

Hertig Rock!!Be There Or Be DEAD

PEACE!

Hertig Rock!!

Hej hopp allihopa!! Då va man tillbaka igen efter en långhelg till, sjukt gött med ledigt en sommar som denna, man kan iaf inte klaga på vädret.

Det har hänt lite av varje sen förra veckan bla så har vi äntligen lyckats styra upp Hertig Rocken som kommer va på Hertig Johans torg HELA fredagen 23/7 mellan 12-18.00 vi på Evolver tillsammans med Levin Music som drar ihop detta spektakel :) Så missa inte detta, kom till torget å ha en Heldag med skön musik och gött folk!

http://sv-se.facebook.com/event.php?eid=135470649820076&index=1

Direkt länk till Facebook sidan för Hertigrock!!

Sen har jag och min bror och Jonte skaffat oss en båt att åka Wakeboard efter så igår drog vi ut på en jungfru tur :) Så här kul hade vi!!

Sådär ja så fck vi äntligen upp lite bilder :)

PEACE!!


Torsdag

För er som är ute efter Slipstream brädor rekomnderar jag att passa på då de tar slut snabbt!! Och sen kommer med lite tur Dervish och Tan tien till butiken igen imorgon!!! 1 st Tan tien flex 2 va allt jag får så de får bli först till kvar :)
Ha en soft dag

PEACE

NewSoul

Är du med på den nya trenden? Äntligen kommer det ett Skate Märke som ni aldrig kommer hitta på internet eller på dom stora kedjorna, så core det kan bli!

Newsoul....
Bli först i stan :) 599:- ink jessup grippa!!
PEACE

Slipstream är här igen!!

Woho, igår bar det av till gbg för att träffa lite skönt folk och kolla på lite kläder och skor, men gissa vad jag mer fick med mig hem i mitt bagage? Joo alla dom efterlängtade slipstream brädorna så nu idag Fredag så kommer jag montera för vad mina fingrar palla och det kommer bli FÖRST TILL KVARN som gäller för jag vet att det är många som väntar!

Så varför inte ta en titt till butiken idag vädret är ju ände lite mulet :)


SEn måste jag lägga upp denhär videon på Sammy Carlsson för även om det är lång till vintern är det här Helt vansinnigt switch triple rodeo 1260 på skidor. Det är ju bara till att njuta!!Ha en soft fredag

PEACE!!

Sommar öppetider

Ni har väl inte missat att vi har lite andra öppetider här i butiken nu under Juli månad,

Mån: Stängt  
Tis-fre 12.00 - 18.00 
Lör & Sön: Stängt

Så jag också får njuta lite av den undebara sommaren :) Annars är ni som alltid varmt välkomna in om ni behöver prylar till sommarens sessions!!
Ha en soft dag

Peace!!

Äntligen!

Äntligen har dom efterlängtade Jeansen från Sweet kommigt till butiken! Jeans för 599:- är svårt att stå emot och dessutom finns dom i flera roliga färger...

Missa inte detta!Ha en grymt bra dag i värmen!!

PEACE

RSS 2.0