Back on Track

Tjaa då va midsommar och lång ledigheten slut och butiken är igång och rullar ingen, känns super Sweet. Pigg å go igen efter ett par kvällar med grillning och bra umgänge!

Hoppas ni har haft det skönt i solen och värmen och är pepp på en ny vecka :)

Nu ska ni få njuta av lite kvinnlig skate i TOPP KLASS!!Hade bäst

PEACE!

Wake & midsommar

God måndag alla! Hoppas eran helg har vart lika nice som min, man kan ju inte annat än att älska solen... För min del blev det till att åka vattenskorer och testa på Wakeboard, lyckades inte komma upp men va farlig nära ett par ggr, blir väl fler vänder i sommar :)

Sen tänkte jag redan nu meddela att vi har stängt här på Evolver Fre 25/6- Sön 27/6 så är vi tillbaka som vanligt veckan efter!! 

Ha en bra dag i solen

PEACE! 

Photo Session

Efter stägning igår blev det lite photosession till en tidning och en Natt på Longboarden!! Kan ju inte bli bättre än så, och bilderna blev förhoppningsvis nice :) De får vi se i slutet av månaden!

Idag skiner solen, grymt nice måste man säga  bara att gå ut och suga i sig!!

PEACE out!!

VIP eftermiddag

Helgen är avklarad och då va det äntligen måndag igen då :)

Tänkte tacka alla som dök upp på vår VIP eftermiddag i lördags och lirade Skate 2 med oss och kollade in Sweet and Sour, grymt kul att ni dök upp!! Grattis till Pontus Hagebratt som vann med 8777 poäng...

och till alla andra tappra som va med och kämpade om sweet prylarna så kan jag bara säga grymt kämpat!! :) Hoppas ni hade kul för de hade jag!!


Här kommer lite bilder från helgen...Såhär chill kan man ha det när man förbereder en VIP kväll :) Blev att NÖTA skate till halv tre på natten :)Koncentrerade?
Kitte å Vinnaren Pontus!

Ha en bra kväll PEACE!


Har du vad som krävs?

Har du vad som kräv för att gör det fetaste tricket? Har du va som krävs för att få högst air? Har du vad som krävs för att vinna?

SKATE 2 Turnering på EVOLVER Idag kl 15.00 va med och tävla om Fina priser från Sweet Skateboards!! Brillor och T-shirts!!

Det kostar inget att va med och ALLA är välkomna

För er som handlar bjuder vi på lite smått och gott :) Först till kvarn får Sweets nya Film Sweet and Sour! Missa inte detta!!

Från 15.00 alltså smyg starta vi lite å kör fram till 18.00!!!!Be here or Be without! :)


Missa inte detta!!

Se sweets nya Film Sweet & Sour hos oss imorgon!! (12/6) Få filmen om ni handlar för minst 299:-(först till kvarn) Tävla om andra sweet pylar på Skate 2 best trick!!, missa inte detta!!

De blir garanterat en Grym eftermiddag!!

Ses i morgon


PEACE!!

Student!!

Grattis till Alla Studenter!!! Ha en Awsome dag/kväll!!


Party!!!

PEACE!!!!

FLip Flop i det vackra vädret

Hey all bra i värmen!! Äntligen är det bra vädert här ju, helt sjukt gött...

Nu har Flip Flop tofflorna kommit fram i butiken, kan behövas i den här värmen eller va säger ni?

Flera modeller till både tjej och kille i olika prisklasser, kom och kika vettjaWoho!!

Hade bäst

PEACE!

RSS 2.0