Pep

Sitter här och peppar skidåkning!!Inte fel när det är såhär mycke snö ute :)

PEACE

Helg

Lördag idag och på stan är det Julmarknad, Vi på Evolver har också julpysslat lite och dessutom börjar vi med Söndags Öppet från och med imorgon fram till Jul...

Söndagar 12.00-16.00 fram till Julafton...
Så är ni välkommna in till oss att fixa Julklapparna till både dig själv och andra :)Trevlig Helg

PEACE

SNÖ!

Jäklar vad det snöar! Riktigt skönt! Blev en riktigt skön skid/snowboard session igår kväll med ett riktigt skönt gäng med folk!

Behöver ni en Snowboard, Jacka, Snowskate, mössa eller något annat kul så vet ni vart vi finns! och gör ni inte det, så kika på vår hemsida www.evolverskate.se så får ni mer info :)PEACE

Solbrillor

Vi trottsar snö yran och fixar skit coola solbrillor från Sweet med Oljat glas!!
PEACE

King Of Style

Det snöar ute, jag är hemma från Sällen igen och nu hoppas vi den vita vintern vill komma för att stanna!

Winter Jam, King of Style 2010 har gått av stapeln och här har ni en lite edit från tävlingen som ligger ute på Freeride.seHa en bra dag

PEACE

Lite go Film

Dags att fixa lite vinterpepp :)PEACE

Vinterns Tävling

Nu är det dags för oss på Evolver att köra en Vinter Tävling! Vill ni vara med så klicka in på vår hemsida och läs mer Under Vinter tävling

http://www.evolverskate.se

Ni har väl inte missat Vinterns Leksaker på Evolver? Snowskates, Chuckbuddies, Snowboards allt som man behöver för en Awsome vinter!!

Ha en bra Eftermiddag!!

PEACE

Chuckbuddies

Kolla denna filmen och skåda årets roligaste leksak!!

Kommer finnas hos oss på Evolver snart så håll ögonen öppna!!
Trevlig Fredag!!

PEACE

Kille med Skill!!

Ord räcker inte til för detta! Kolla klippet och njut av denna killens skills!!PEACE!!

Skön Helg!

Helgen är över och det är måndag igen. Jag vill först och främst tacka alla för en Helt underbar helg! Fredagens Rail Jam i Lidköping va super nice med skön setup och bra stämmning!

Lördagens fest och filmvisning var också helt Great med sköna männsikor, go musik, och härligt vinter pepp!! Tack Husaren och Tack Rip Curl som gjorde detta möjligt...
Och tack till alla er som va där, hoppas ni hade lika kul som vi hade!
Jag åter kommer med bilder från kvällen när jag fått tag i några, tillsvidare kan ni kika vimmelbilder på www.husaren.com


Vi lottade ju också ut en Vinterjacka från Rip Curl värd 2000:- under lördag kvällen och här har ni den lycklige vinnnaren!(Nils Jacket från Rip Curl)

GRATTIS Robert Polnäs hoppas du får bra nytta av jacka i vinter!! :)

Hoppas ni andra får en bra måndag

PEACE


Fredag och Rail jam!

Ikväll mellan 17.00-22.00 är det RailJam i Lidköping för alla som är sugna!! Jag kommer hopppa in i bilen dirr efter jobbet och åka dit för lite shredd med en massa skönt folk!
Känna snön under mina fötter...

Sen äre Ännu mer Snö PEPP imorgon Lördag för då fortsätter vi med Visning av Rip Curls nya film Welcome Home Vol 2 och ett jäkla PARTY!! Det vill ni inte missa!!

Vi lottar ut en jacka, Spelar skön musik, Chillar med skönt folk och festar hela natten!!Så missa inte denna helgen!

PEACE

Gothenburg Rail Battle

Det har äntligen kommit upp bilder från GBG rail battle på Tacky.se kolla in dom! Grymma bilder från en sjukt bra tävling!

http://www.tacky.se/snowboard/imagecollection/?id=14150

Direkt länk till bilderna

Sugen på ny snowboard i vinter? Vi har Snygga, sjukt bra brädor inne från Forum Snowboards, så vill du jibba med stil och känsla i vinter är detta the shit for YOU :)   

  

PEACE Out och missa inte Rail jamet i Lidköping på Fredag!!

Måndag

Måndag Förmiddag efter en totalt Episk Helg och det känns super nice Ni som va där på Gothenburg Rail Battle vet vad jag pratar om :)Missa inte vår Filmpremiär på Lördag heller, hjälp oss göra det till en Episk kväll!!
Welcome Home Vol. II Teaser from Playboard Magazine on Vimeo.
PEACE!!

RSS 2.0