Incheckade och Glada

Vid 8.00 bara det av från skövde för att dra oss hela vägen till sälen för lite slutlig shredd i Sorben som är kvar här uppe! Det kommer bli en hel helg med Oxborn Session, Shredd, Hänga med teamåkare och Festa!!

Men det började slött med att det tog 6 timmar upp med stop lite här och var med frukost, lunch å grejer men tillslut kom vi fram och lyckades slänga in alla grejer i stugan och slängde på oss grejerna och drog till backen!
Inte mycket öppet här men tillräckligt för att få snö under fötterna och som det verkar kommer det va öppet i parken mm tills i morgon, dessutom var vi så sena så vi hann bara åka typ 5 åk... Men vad gör det vi är glada ändå och det fick bli käk och några kalla i stugan istället och här sitter vi nu och lyssnar på Danko Jones!

Detta lär bli en episk helg!!PEACE OUT people!!

Sälen & Oxborn session!

Imörrn bär det av till sälen för Oxborn Session och ha det chill! Vi ska försöka blogga och fota och filma så ni kan följa oss så missa inte detta, Min far kommer va i butiken och hjälpa er så titta in till honom om det är något ni behöver hjälp med!!

Eller så kanske vi ses i sälen?


TSW by ripcurl and Oxborn session from OXBORN SESSION on Vimeo.

 

PEACE


Clip of the Day

Med Jimi Szaron, egentligen är det från igår men vafasen det är ju fredag och då maste vi ha något att njuta av :)Trevlig fredag!!

PEACE

Longboard träffar

Tänkte att iår ska vi få ihop Longboardträffar i Skövde hela våren och sommaren så jag väljer att ta tag i att sätta en dag som blir alla ONSDAGAR from 18/5-11, förslaget är att vi ses varje Onsdag 18.00 utanför EVOLVER och hänger runt och har kul på våra brädor, alla är välkommna och det finns ingen tvång eller rätt eller fel, man får va hur bra eller dålig som helst alla ska med!


Sen har det kommit nyheter i kepsväg från Neff, riktigta skönheter!!PEACE

RSS 2.0