Chilli Invitational

Måste säga Grattis till Abbe Hjellström som lyckades knipa en Andra plats i Rookies Herrar på Chilli Invitational i Gesunda i Lördags, ni kan läsa mer på här på tacky http://www.tacky.se/snowboard/article/?id=111179

Eller kolla på editen från Helgen... på http://www.tacky.se/snowboard/video/?id=176015


Ha en chill Torsdag!!

PEACE


Vinterkärlek i Skövde

Kolla denna filmen från helgen som va, Filmad i vår hemma backe i Skövde av ett gäng super sköna och glada människor!

Erik Westerberg, Ludvig Linnarsson, Emil Karlsson, Emelie Jonsson, Albin Jonsson, Samuel Granath mfl.

Edit av Ludvig LinnarssonPEACE

Evolver Rail Jam 2011

I Lördags smällde det för vårt event Evolver Railjam mitt på Hertig Johans torg i Skövde för andra gången i Historien.
Det började på Fredagen med en heldag av byggande, det kördes snö, Ställningar, Ramp och allt man kan tänka sig för att behöva annordna en fet railjam set up på ett stort torg! 
Under byggandet på fredagen va vädert rätt så shysst med växlande molninghet och lite sol då och då så det såg ljust ut inför lördagen, dessutom sa prognosen Sol så vi kunde knappt vänta på att det skulle bli Lördag!

Sen kom lördagen, och till skillnad från prognosen syntes inte någon sol till däremot så blåste det som fasen och mitt under full tävling så kom regnet! Och det va inte lite regn heller, det verkligen öste ner.
Men det va inget som hindrade åkarna som fortsatte köra och ha kul och jag måste säga att man blev helt varm inombords av att se alla så glada trotts att det inte kunde vart sämmre väder... Men Railjam blev det och årets setup blev sjukt mycket bätttre än förra året, för det hade vi tagit till oss att det fattades räcken sist så vi körde upp ett fatpipe och ett kinkräcke tillsammans med Flatbox och T-box blev det en skööön arean att åka på!
Totalt kom det 41 åkare från fler olika städer runt om i sverige och en och annan från utlandet så man kan inte säga annat än att det blev lyckat! Är åkarna nöjda är vi nöjda!

På kvällen blev det afterski för oss som är 18+ på Husaren och där rockade Backstages allstars loss på scen och gjorde afterski känsla optimal, kvällen belv sjukt nice men trött och sliten bar det av hemmåt för en reäl dos med Sömn!

Tack alla för en lyckad helg! Sponsorer, åkare, Alla som jobbade, Publiken!

Resultat Evolver Railjam 2011:

Snowboard:
1:a Albin Abbe Hjellström, Mariestad
2:a Einar Stefansson, Island
3:a Theodor Hjellström, Mariestad

Skidor:
1:a Eric Hellman, Skövde
2:a Erik Westerberg, Skövde
3:a Emil Karlsson, Skövde

Bästa Tjej:
Julia Richards, Colorado

Bästa Junior:
Oskar Andersson, Ulricehamn

  

Evolver Railjam 2011

Nu är allt klart för morgon dagen! Kink, Fatpipe, Flat och t-box och iår ska vi ha farten med oss! Kommer bli en episk dag imorgon och vi håller tummarn för Sol. Upplägget imorgon på Evolver Railjam kommer bli satt när vi vet hur många åkare vi blir, men kommer det mycket folk kör vi finaler! Annars jammar vi hela dagen och utser dagen åkare på hur dom totalt presterat under dagen.

Har tyvärr ingen bild från bygget pga att det va för mörkt, men det ser riktigt bra ut!

Ses imorgon!!

Chalmers

Här kommer filmen som blev efter chalmers, Edit Ludvig LinnarssonPEACE

Check it out

Tjoo, tisdag å det gråa vädret fortsätter! Men man får inte deppa för det! :P

Om ni inte sett young gunz som går på freeride.se tycker jag ni ska kolla på de, sjukt duktiga kids som shreddar loss!PEACE

RSS 2.0