Det närmar sig Railjam

Knappt en vecka kvar till Evolver Railjam här i Skövde och det är kanske inte bästa vädret för det just nu, men vi ser possitivt fram emot förhoppningsvis bättre väder i slutet av veckan :)

I Helgen bar det av till Göteborg för att kolla på Chalmers Big Air Open och våra 3 åkare som ställde upp i startfältet!
Abbe Hjellström på Snowboard & Emil Karlsson, Erik Wersterberg på Skidor!
Alla tre gjorde bra ifårn sig tycker jag och dagen blev sjukt lyckad! Erik till Final efter ett riktigt bra kval. Abbe och Emil mosade på men kom inte riktigt hela vägen denna gången men hade ände en skön dag! Emil vann Cross egna pris för en framstående åkare och Erik fick pris som dagen entertainer så vi va nästa i chock efteråt :)

Så man kan inte begära mycket mer, bra åkning hela dagen, Maximilian, Wester och Lilja fick välförtjänta pall platser i skidklassen så Erik hade tungt modstånd i finalen...

Mer godbitar kommer i vår blogg film inom kort!PEACE Out!!

Nya Ryggor!

Måndag och det har precis glidit in lite nya Ryggor från Rip Curl, Perfekt för den kommande våren!Hade bäst

Over and Out!

Fredag!

Sorry att jag inte bloggat på ett tag, men jag har verkligen haft fullt upp och flängt runt i Göteborg för att kika på nya Godbitar till butiken :)

Då va det iaf redan fredag ingen och tiden går så sjukt fort! Tyvärr är snön försvunnen MEN! Minusgraderna är tillbaka å de gillar vi! Hoppas detta får hålla i sig till Rail Jamet nu så ska de bli gött det här!! 
Ni hänger väl i billingebacken också va! Nytt hopp där uppe nu sen i måndags för er som är sugna!

Kör vi lite go Dub Step till helgen :) 

Evolver Rail Jam 2011


Evolver Rail Jam 2011

Gå direkt till Eventet på Facebook!

http://www.facebook.com/event.php?eid=187867511225440&index=1#!/event.php?eid=187867511225440Då vart det dags igen för Evolver Rail jam och ni som va där förra året vet att det blev sjukt lyckat! Så iår kör vi igen och den här gången kommer det bli ännu bättre!

När: 5/2 2011

Det kommer bli en heldag med Skön musik, Sköna människor, Bra åkning, Shyssta priser och mycket mer, det kan vi lova!!
...
Anmälan på plats börjar 10.00

Jamet/Tävlingen startar ca 12.00-13.00

Sen kör vi så länge som behövs beroende på Antalet anmälda åkare men räknar va klara runt 16.00

Anmälnings avgift 50:-

Kvällen: Då kör vi Afterskii på Husaren för er som är 18+, mer info kommer

Klasserna delas i Snowboard/Skidor och Juniorer, tjejer och killar kör tilllsammans i respektive klass, för att få maximal åkarglädje. Meningen är ju att chilla och ha kul tillsammans!!

Detta vill ni inte missa!

Sponsorer: Rip Curl, Extra Evil dist, Skövde Cityförening, Evolver, Cramo, Skövde kommun, Sockerbruket Lidköping, Billinge backen, SN magasinet, Fler tillkommer efter hand!
PEACE


Chuckbuddie tävling

Hur går det för alla er där ut som gett er på att delta i vår Vintertävling där ni ska göra er egen chuckbuddie film. Det börjar närma sig slutet på tävlingen och bidragen ska va inne senast 14/1 så 10 dagar kvar att mosa på :)

Ha en bra dag!!Håller tummarna för mer snö!!

PEACE

RSS 2.0