Dags för att träna?

Det är mitt i sommaren och livet flyter snabbt framåt med Glass, Sol, Bad och vad mer man nu väljer att göra i sommar, själv älskar jag att åka Longboard å Wakeboard när tillfällena ges och säga vad mna vill men det är farligt gött när vinden blåser genom håret när man glider på brädan i Solen!

Men som sagt tiden går fort och Vintern kommer komma snabbare än man anar och man måste ju självklart va ordentligt förberedd på att Snowboard och SKi åkning som kommer! Så varför inte passa på att smygstarta Försäsongsträningen redan nu medans vädret är varmt och behagligt?

Här har ni lite insperation :)PEACE

Wakeboard

Evolver Team har varit i Fagersta och åkt wakeboard en heldag på nyöppnade Fagersta Cable Park. Det var en episk resa som innehöll både longboard, camping och en heldag wakeboard (inklusive lite wakeskate).

Det börjades med att försöka få in all packning i bilarna. Vi fyllde en hel takbox med 10 longboardar och en wakeboard. Övrig packning fick ta plats i bagaget. Exempelvis alla Evolverprintade hjälmar som stack upp fint. Sedan bar det iväg. Första stoppet var i Mariestad för att plocka upp Abbe Hjellström som var sjukt peppad på att prova en vattenbräda nu när snösäsongen är flera månader bort.

När vi kom fram till campingen packade vi av oss allt och tog brädorna direkt. Kvällen spenderades på ett industriområde som låg på andra sidan vägen. Där fanns en long backe med perfekt fart för dancing och en backe lagom brant för slides. Dessutom var det helt bilfritt, kan det bli bättre?

Morgonen efter var vädret perfekt. Solen sken, vita fluffiga moln och 23 grader i vattnet! Wakeparken låg till och med på campingområdet. Det var bara att släng på sig våtdräkten, hyra några brädor till och köra hårt.

Parken bestod av en startplatta, 6 torn, 3 olika rales & 2 kickers. Alla åldrar, nybörjare som proffs kan lätt roa sig en heldag här. Dessutom tar kabeln upp till 8 personer samtidigt! vilket gör att du inte behöver stå alls länge i kö.

En heldag tar otroligt mycket på musklerna och några av oss hade träningsverk i flera dagar efteråt. Nu laddar vi inför nästa trip to Fagersta och laddar alla muskler vi kan. Det var en episk resa och definitivt inte den sista.
Finns lite bilder på Evolvers Facebook.

Evolver Team på Fagersta cable park

RSS 2.0