Falun Streetfight

Dagarna rinner på sjukt fort och det börjar närmar sig jul med stormsteg! Dags att börjar köpa julklappar och dricka strakvinsglögg om du frågar mig! :P Inte att missa hemmagjort godis heller...

Tänkte passa på att Gratulera Vår teamåkare Abbe Hjellström som knep första platsen i Falun Streetfight! Dessutom kom Einar Stefansson 3:a och jag gissar på att Grabbarna hade en sjukt soft dag!!Bilden plockad från www.tacky.se
Dirket länk:
http://www.tacky.se/snowboard/article/?id=114701

Hade bäst!!
PEACE

Ulricehamn Railjam

Det var snö på torget och 55 sugna åkare på plats! Det kallar vi mys. USE Railjam hade tagit fram en Flatbox och ett fett Fatpipe för tävlingen. Där fanns brämmhults juice på kullerstens-torget, hur mysigt kan det inte bli lixom?

Ni måste kika på det själva. Även om vi inte hade med oss någon kameraman så fanns andra på plats. Kika på BilderTacky och BilderFace. Så får ni se hur gött det såg ut. Finns även en liten VideoBlogg :)

Det gick bra för våra Skövdeåkare också. Bäst credd till Oskar Sundell som drog hem förstaplatsen på Snowboard! Och även vann best trick med sin frontside blunt 270. Grymt kört!
Samuel Granat vann juniorklassen på skidor. Så sjukt gött att se en 12-åring köra hårt på fatpipet!
Och Best crash till Emil Carlsson som nitade sig på fatpipet i finalen. Hehe...
Även Theo Hjellström (snowboard)
, Erik Alvarsson (snowboard) och Erik Westerberg (skidor) gick vidare till final. Grymt härligt åk från allihopa!
Bröderna Hjellström skaffar blogg

Hur är allt därute? På Evolver händer det nya saker hela tiden iaf. I förra veckan fick vi in Nitros nya snowboardar. Paketpriser med bindingar, kom in och kika vetja. På lördag drar Evolver Crew till Ulricehamn för railjam. Vi håller tummarna för gött åk och skönt väder. Självklart får ni lite bilder och en uppdatering av resan sen.

Förövrigt har våran teamåkare Abbe Hjellström tillsammans med sin bror Theo skaffat en blogg. Dom har alltid något wild & crazy för sig. Så glöm inte kika in där!
Abbe & Theo


läs mer: USE RailJam Facebook

Railbattle Tripp

Hjulen rullade från Skövde tidigt på lördags morgonen. Dubstep dunkade i högtalarna. Första ölen var öppnad. Och humörmätaren pekade rakt upp på rail. Planen var att kika efter nya snowboardboots och pjäxor först. Sen dra vidare till railbattle som höll till på kanaltorget.

Det var grymt mycket folk där i år. Men vi fick en bra plats framme vid sataketet vid sidan av arenan. Vilket var grymt bra, för dom som stod rakt frammför arenan blev gött nerskvätta med slaskig snö när åkarna försökte sitt bästa för att bromsa in på den lilla ytan. Dom fick ganska go med fart nerför rampen på räckena som fanns. Där var ett rakt räcke, ett kink och ett shootout. (se bild) och jämfört med förrar året så var Arenan mycket svårare.

Det var sjukt åkande av alla proffs som var på plats! Vi får hålla utkik efter filmen som kommer ut senare.
Efter tävlingen var det efterfest och Evolver var VIP bjudna. Alla åkare var där, alla sponsorer och arrangörer. Branchfolk överallt. Vid 11 tiden var de dags att presentera årets åkare för Game of Shred som i år sponsras av Nitro och L1 och efter sneakpeaken på åkarna var det dags för premiär på Nitros nya film "What comes up, most come down"! och Second Hands na film...

Efter filmvisningen var det fullt ös medvetslös och ett REÄLT party som gällde. Vi fick en grymt oväntad spelning av Looptroop rockers som drog av ett par låter lite spontatn och det gjorde hela kvällen fullbordad. En shyst tävling, shyst folk och shyst resa!


Med andra ord en jäkligt lyckad Helg!PEACE OUT!!

Fredags Session

Ett släp ner till ishallen och hämta snö. Upp till billingebacken och ösa ur. Vi byggde ett grymt cleant inrun, snarare perfekt. Kicken bestod av två träpall med snö ovanpå. Tillräckligt brett för att snurra med bra fart upp på boxen. Allt var perfekt!


Mörkt och mysigt, glest ljus. Skidkläderna var på. Men boxen var inte riktigt på humör. Vi försökte med allt. Blöta ner den med snö. Åka in den med flera åk skrapandes mot kanterna. Till och med skrapa av stålkanterna med spaden så att rostet skulle försinna. Men vad vi än gjorde så ville det inte glida. Åkte man rakt över tog det stopp när skidspetsen knappt nått fram till slutkanten på boxen. Den var verkligen inte på samma vinterhumör som oss.


Det var synd att de inte blev mycket åkning. Men det är strunt samma. Vi är fortfarande lika peppade på vinter nu! Det är dags för snön att börja falla. På prognoserna för nästa vecka står det att det ska bli minusgrader. Det är bara att hålla tummarna allihopa!
Peppa järnet!Gbg Railbattle 2011

Missa inte detta FETA event i Helgen i Göteborg som arrangeras av Rip Curl, Vi på Evolver kommer va där och checka grym snowboardåkning och festa som om det inte fanns en morgon dag på Filmpremiären för Nitro snowboards nya film!!


 

Petter x Gothenburg Rail Battle 2011 from Rip Curl Sweden on Vimeo.


PEACE OUT!


RSS 2.0