Varför?

Sitter här i butiken och funderar på VARFÖR måste det Regna helatiden, så sjuuuukt trist! Nu får sommar vädret ta tag i de å ge oss lite mer sol!

Tänkte informera om Kanalrocken som är i Kalsborg den 8/8 18.00. Vi kommer va där och hänga med ett tält. Förhoppningsvis kommer vi kunna visa någon bräda å sälja lite t-shirts å så. Mer info kommer närmare.
Vore grymt å se så mycket folk som möjligt å då hoppas vi på bättre väder :)http://www.myspace.com/mfikbg

Mer info om Kanalrocken finns på denna länken

See Yaa!New Stuf

Tjennare allt bra med er?
Går iaf inte att klaga på¨eftermiddags vädert som ser ut å bli grymt ju, just nu skiner iallafall solen å de hoppas vi den vill forstätta att göra!

Har inte bloggat på ett tag nu sry för de men de är fullt ös här i butiken med renoveringen av vår Piercing & Tatuerings studio. Förhoppningarna är att Andreas kommer dra igång med Piercingen Måndag nästa vecka så då får ni ta å komma in och kika och tjöta med Andreas om ni är sugna på att pierca er. Tatuerings studion drar igång lite senare för Marcus som kommer tatuera är förtillfället i England och gästtatuerar på en studio där. Så med det får vi hålla tillgodo lite till :)

Sen så har jag nu beställt in lite mer Longboard grejer Bla. Spacers, Bushings, Svarta Randall Truckar och lite nya Hjul från Retro och NoskoolzHa en bra eftermiddag å Njut av solen!

Inget att göra?

Tjabba Tjena hallå lite halvtrist väder ute idag, Verkar som vädret har svårt att bestämma sig, Sol eller Regn :P
Här i butiken är vi i fullgång med att renovera lokalerna för att göra det klart för våra Tatuerare och Piercare så jag vill be om ursäkt för röran, men jag hoppas att ni står ut, Det är snart klart.

Tänke ge er som inte har något att göra lite insperation till att hitta på något kul :)
Va säger ni om att testa breakdance :) Här har ni en rad med klipp på Moves att lära sig så check it out!Get Stoked!

I'm Back

Nu är jag tillbaka från semsetern i Smögen, Party, sol, Bad är inte helt fel nu klarar jag mig till Vintern :)

Hoppas ni har stått ut med att ha min broder i butiken hehe

Tänkte bara nämna att vi nu även finns på Facebook, vi sprider oss som virus :)

Så sök upp oss

http://www.facebook.com/lukas.linnarsson

klicka på Evolver under "Store" å bli ett Fan ;)

Peace Out

Sweeeet!!

Tja Lukas här, då va de måndag igen och en ny vecka :)

Tänkte uppdatera lite mer noggrant vad som kom in här i Fredags med lite bilder och så för er som är nyfikna.Bland annant lite ny longboards från LUSH, här är en globslider för ser som älskar att slida, men vem gör inte de? De kan liksom inte bli fel...Sen lite olika cruising modeller för alla smaker både i form och färg, den här är lätt en personlig favorit vad det gäller trycket! Grymma färger :) Nu finns de även shyssta minder modeller för juniorer om någon är sugen på det.Den här brädan ee lite cool, En Campuz Cruzer med Sesmic Truckar som innebär att istället för Bushings sitter det fjädring på trucken som ger en riktigt nice crusing känsla Ett måste!


Sweet Solbriller i flera olika färger och modeller! För endast 249:- Optimist som man är hoppas jag fotfarande på mer sol :) Kom in å testa vett ja...  Fett grymma att Cruisa runt i...Finns i Blå, Svart, Lila/ljusgrön, Vit, Brun!
Sen har jag uppdaterat mitt Skate sortiment lite med Några nya Sweet brädor (kom in och kika för att se motiv) Sen har jag tagit in Sweets populära "RAinBow" Skruvar till brädorna och äntligen har jag RANDOMS hemma. För er som inte vet vad randoms är så är det en skruv som man bankar fast i brädan så man slipper använda en Insekts nykel för att hålla emot när man skruvar på muttrarna Göttt va?

Och så har jag skaffat griippa på Rulle så att man kan köpa grip som metervara för alla er som vill ha grippa till era longboards, Finns i Transperant, Svart och Svart/gul  (Se bild) Självklart är Grippan Från JESS-UP! De gillar vi!


Över änd Out!
Motherload of stuff!

Tjo, Ludde här o ja sitter här med sjukt mycket nya roliga grejjer :) t.ex sweet skateboards sjukt snygga solbrillor för bara 249 och massor av Lush longboards, Idag är det kul att jobba kan man säga :)

Råger över Råger ut


Helg!

God morgon på er! Då va de helg igen :)

Sitter här i butiken och det är rätt dassigt väder ute, lite trist men man får hålla humöret uppe på andra sätt :) Sitter här åå surfar runt och jag hittade precis en rätt nice trailer till Field Productions nya film. Vet att det är långt till vintern men man kan inte annat än bli sugen på att åka när man ser sånt här. Kolla in länken nedan om ni är sugan på att se Jon, Pk åå dom andra.

http://www.freeride.se/tv/3068/

Sen tänkte jag kolla med er alla som åker longboard där ute, Finns de något intresse av att ha någon eller några longboard träffar nu i sommar? Å när skulle det passa? En vardags kväll, en helg osv och har ni några bra tips på vart vi skulle kunna va. Skulle tycka att det vore grymt att samla ihop ett gäng åå glida ihop eller vad säger ni? Jag sammordnar gärna om det finns någo intresse...

Ha en grym helg

Chill Out!!

Förseningar å Regn

Tjabba tjena hallå hur e läget i regnet?
Snart kan vi nog fasen åka wakeboard på gatorna om de ska fortsätta vräka ner så här, vore rätt soft :ändåP

Ny månad och många går på Semester snart eller så har ni kanske redan semester? Hoppas iaf att det bra väder kommer tillbaka för det har vart grymt skönt nu de senaste dagarna, även om det är för varmt när man ska sova :)
+ att sommarkvällarna är ovärderliga för att åka longboard, skejta, bada, cykla You Name it har ni några grymma bilder eller kanske någon Sick film som ni klipp ihop som ni vill att jag ska ha med här så skicka gärna ett mail till mig med länk eller liknande så får vi se vad som händer :) Eller så kikar du in i butiken åå tjötar lite med mig vore grymt!

Linnarssonskate@hotmail.com (detta är ingen MSN mail så adda inte på msn)


NEWS:

Pga av lite förseningar kommer tyvärr inte Sweet och LUSH grejerna komma riktgit så tidigt som planerat utan dom dyker förmodligen upp på fredag eller mån-tis nästa vecka Så Be Patience
Men de lär va värt att vänta på ;)Over and Out och ha en bra semester/ Sommarlov!

RSS 2.0