Öppet Hus

Öppet hus hos oss på EVOLVER, kom och kika på när Marcus tattuerara, Handla kläder till Matfestival priser, Eller gör en Piercing på Drop in hos Andreas!

Ni hittar oss på storgatan 26, Mittemot Mangos (på andra sidan om vasaporten/willys)

VARMT VÄLKOMNA!

De blir en Transformer, Octipus Prime!



Andreas! Your Man om ni vill pierca er! :)

Hade bäst!


Matfestival

Fredag & Lördag är det då dags för Matfestival, de ska man ju självklart fira. Vi har öppet hus med extra Öppet på Lördag, ända till 18.00!! Dessutom kommer det ut flyer på stan med erbjudanden på kläder hos oss i Butiken så håll ögonen öppna efter dessa.








Å så tar vi de lugnt med Spriten! ;) Ha en Grymt kul helg

PEACE!!


Noisey

Hey de är onsdag å jag är rätt seg idag, blev en lång dag igår med att dra vatten ledningar till Adreas och Marcus rum här i butiken fram till 01.30 igår tillsammans med min far. Tänkte passa på att säga Tack till min pappa som har hjälpt oss med allt i butiken. Med renovering, inredning allt man kan tänka sig. Det är grymt att ha nåong bakom sig som man kan fråga om råd.TAck för all hjälp PAPPA :) De gäller iofs hela min familj, som alltid hjälper till! Ni är Grymma...


Det har hänt lite nytt i butiken också, nyaste byggnationen är min nya sko hylla, som blev grymt nice. Nu får jag plats med mer skor och man kan lätttare se mina modeller. Här är resultatet:





Men ha en bäst dag!

See yaa


Skor

Hejsan Hoppsan, nu tar jag tag i å skriva lite igen, tiden springer på fort och det närmare sig Matfestival. De ser man fram emot. Håll ögon och öron öppna för erbjudanden i vår butik på stan och varför inte passa på och Handla lite ny kläder till festivalen. Till exempel har vi nu 50 % på alla rea kläder så passa på att Fynd så länge det finns grejer kvar!


Nu har de kommit höst nyheter på skofronten, dom tre senaste modellerna kom in idag! Så varför inte skaffa sig ett par nya shyssta pjucks?




Jr modell i Rosa/Turqous riktigt snygg modell som passa både tjejer och killar!




Slimmad High Top modell från Emerica perfekt för hösten!



Sen en klassiker, en svart/vit Fader från Etnies stilrent värre


Sen hade vi fin besök här på Evolver idag, Kavelbros Ledarskaps elever från årskurs 2 var här på ett litet studiebesök. För att se lite hur det är att starta ett företag som ung och hur jag tillväga när jag startade butiken. Jag hoppas att ni tyckte de va något att ha och att de inte va allt för boring!!


PEace

Rip Curl

Höst Nyheter från Rip Curl precis inkomna i butiken idag, Nu har jag äntlgen fått in Ryggsäckar, kepsar, Tees, Hoodies, Jackor inför hösten så kom in och uppdatera er på lite nya prylar.





Avslutar med en fet bild på Daniel Nilsson från vår skate dag i söndags, Se och Njut...


Facebook

Hänger ni på Facebook ta en tit på vår facebook sida...


Evolver on Facebook

Skola?

Hej alla glada hur är läget med er? Nu börjar det dra sig mot skolstart för dom flesta, eller så har ni kanske redan börjat skolan och arbeten. Är nästan lite avundsjuk på alla som får gå tillbaka till skolan nu och träffa massa kompisar och ha lov å grejer :) Så är ni sugna på lite shyssta kläder eller nya skor kanske tycker jag verkligen att ni ska hälsa på mig i butiken, nu börjar det droppa in nyheter till hösten sakta men säkert, det som är på G näst är Rip Curls höst kolektion, känns nice.


För tillfället händer det inte jätte mycket här på bloggen och största anledningen är att jag sitter med ordrar till Vår/Sommar 2010 och det tar all min lediga tid :P Men det är kul att äntligen ha kolla på allt man beställer in och själv välja sakerna, men samtidigt är det svårt att vet vad man ska ta in... Men de blir nog grymt bra, jag har en bra känsla iaf, sortimentet kommer blir riktigt fint nästa år...




Igår efter jobbet stötte jag på min bror och några andra polare som va ute och skejtade vid högskolan så de va bara att joina dom ett par timmar. För jag har nämligen skaffat mig en skateboard å gett mig fan på att jag ska lära mig att åka även på en lite bräda, inte bara longboard hehe. Men för mig är de inte helt lätt för jag är inte direkt en talang, jämfört med min bror som redan sätter kickflip (Vi har åkt lika länge) känns ju inte alls orättvist....




Ludde laddar en kickflip men lyckas inte landa...



Men coach Polnäs, gav Ludde några goda råd Citat "Lite mer Kick och lite mer flip så sitter den"
Själv stekte han mest runt i den grymt snygga sverige peruken ala Afro :)





Men de fanns ju Longboardes som va med å hängde med, Robin och Hedil cruisa runt på sina brädor så när jag tröttna på Min skateboard snodde jag Robins Vanguard en sväng hehe finns ju inget bättre än en Loaded Longboard


Ne nu ska tillbaka till beställandet så hade bäst

Peace!








Skate

Tjabba hejsan de ä lördag = fest da :)

Sitter här i butiken igen. Stockholm va grymt kul och de fanns sjuk mycket grymma prylar å kläder att se, så detta kommer bli bra :)



Så här mycket kataloger har jag nu att kika igenom och beställa ifrån, dom väger lätt över 6 kg å jag släpa runt på dom i sthlm i två dagar, de va nog de enda som va drygt med resan hehe. Blir fullt upp med att kolla in allt nästa vecka.
Men allt va ju inte bara jobb där nere, träffa sjuk mycket skönt folk, käka go mat drack bärs, festa & åkte tunnelbana de ni!
Hehe



Imörrn är det söndag, jag å några polare hade tänkt dra ut i Skövde å Skejta så ser ni oss och är sugna på att hänga på så är det bara att hänka!
Blir väl bara spontan skejt inget planerat bara chilla å fota lite förhoppningsvis...

Hoppas vi ses å ha en bra Lördag!


Peace of Cake...

Butik Fresh mässa

God morgon alla pigga :)
Klockan är 07.06 å jag och en polare Oskar sitter på tåget påväg till Sthlm för att dra på en kläd/sko mässa på Berns i Sthml. känns segt att gå upp så tidigt, men de lär bli grymt kul så de får de la va värt. Ser ut som att de kan bli en rätt bra dag vädermässingt iaf. Jag kommer inte va i butiken på två dagar nu utan min underbara vänn Kitte kommer hålla ställningarna åt mig. Igår blev de klart i Marcus Tatueringsstudio och jag tror han har sin första kund inbokad i sin nya studio idag. Så nu tycker jag verkligen att alla ska ta och komma ner å kika på den nya delen av vår butik. Är ni sugan på piercing finns Andreas där för drop in och smykes försäljning så det är bara att komma in och snacka med honom så hjälper han er med er önskningar ;) 
Mässan som vi ska på är en inköps/insperations mässa inför Vår/sommaren 2010 så jag dit å kika in alla snygga grejer som kommer komma in i butiken så småningom, alla mina leverantörer kommer va där så de lär va fullt upp hele dan. Hoppas man hinner kika in nån skateshop när man är här uppe iaf.

Nog tjötat om de.
Igår va de Julafton i affären när jag fick mina nya brädor från One off, nu har jag fått in massor av nya modeller från Baker, Alien Workshop, Mystery, Flip och brädor från Sweet är på G och kommer förhoppningsvis in idag eller imorgon tillsammans med Kullager från Pig Weels, Ett gäng nya modeller hjul i olika prisklasser, Kepsar & kallingar från Sweet, Skolim, Bushings mm.  Så nu finns de verkligen anledning att komma in och ta en titt och passa på att Fynda på Vår SOMMAR REA!







Hade bäst så ses vi på Lördag!

REA

Tja alla glada! Idag drar Evolvers Sommar REA igång massor av sköna prylar till Grymma priser. Nu ska det rensas inför vintern                     


         



Bla. Flipp flopp från 100:-

Tees

Tröjor

Badbyxor mm.
Märken som Rip Curl, Etnies, Dragon ,Fallen mm.

Kom in och fynda!



KanalRock

Tja allihopa, varmt värre här i skövde! Solen steker åå de känns gött som fasen :)

Ikväll drar jag och Andreas iväg till Kalsborg för att hänga på Kanalrocken och sälja lite shyssta prylar till bra priser kan jag lova! Lyssna på lite skön musik åå bara hänga med allt skönt folk som är där.
Så är ni sugan på att komma å kika tycker jag att ni ska bege er till kalsborg och checka läget.

Ikväll kommer Ammotrack, Cabinett, SubAlert, Green Fog, Hence The Riot och Ace Core lire helt Gratis vid kanalen i kalsborg. De kan ju inte bli bättre.

Finns en länk lite längre ner i ett av min andra inlägg där ni kan hitta mer info om festivalen.


Take care å smält inte bort i Värmen


Nu blir de glass för mi del :)

Varmt å Sol :)

AAAaaa äntligen är solen tillbaka, inte en dag försent :) Så jag antar att ni är ute åå badar vid det här laget, själv sitter jag här i butiken igen och kollar ut på det vackra vädert hehe. Igår var jag i Göteborg på inköps möte med Rip Curl för att kika på lite nya grymma grejer som man kan ta in. Vilket ställe, fanns hur mycket saker som helst att se, så det blev ett par timmar kläd frossa innan det bar av hem till skövde igen.


Å medans jag var bort i Götet så kom det in två nya produkter i from av Freeboards och Streetboards



Är det av intresse kika in länkarna här nedan

http://www.streetboards.se

http://www.freebords.se










Tjhola hoppsan

Bawawa

Tjo Flöjt, hur är läget med alla? Dagen till ära så är det regn i Skövde, så ovanligt :P
Men vi är glada för det :) Idag har Andreas, vår Piercare dargit igång lite smått här hos oss på Evolver, så nu börjar de ta fart här nere. Tänkte att jag väntar med blider osv tills allt är klart, fortfarande smågrejer kvar att göra.

Sen har jag fått in lite nya varor idag.

Randall truckar Svarta 180 mm & 150 mm

Randall orginal Bushings i Alla hårdheter

Hjul från Retro & Abec 11 i flera färger, storlekar och hårdheter

Och Sist men inte minst har jag äntligen fått tag i SPACERS så nu kan ni sätta spacers på era brädor om ni inte redan har det. För er som inte vet vad spacers gör för era brädor så hjälper dom att skydda kulagern från att kränga sönder efter som dom minskar beslasningen på kulagern genom att minska chansen för att dom "borrar" in i Hjulet.




Glöm inte Kanalrocken i Helgen :)



Hade bäst

RSS 2.0