Mer Nyheter droppar in

Mer Höstnyheter droppar in hos oss på Evolver, Detta kan ni inte missa!Höst jacka från Rip Curl!Läder skatesko från Circa

   


Hade bäst

PEACE!

Matfestival

Äntligen är det Fredag och det nalkas matfestival för hela slanten!

Vi kommer köra lite extra öppetider under matfestivalen

Idag Fredag 12.00-19.00

Imorgon Lördag 11.00- så länge som det finns folk, minst 16.00

REA:n fortsätter med 50% rabatt så kom och fynda!!Nyheter från Altamont i butiken nu!

Hade bäst

PEACE

Kompletta Skates

Tjaa allt skate galet folk!! Snart öppnar betongparken i Tibro och vi är förväntansfulla över hur det kommer se ut och bli!

Vi har nu tagit in lite kompletta skates från Santa till riktigt bra priser för att alla ska få chansen till en grym bräda!! :)

Se själva dom är Ass kicking1299:- är priset för en komplett!

PEACE!!

Höstnyheter

Det fortsätter droppa in Höstnyheter, Skor, Tees, Hoddies m.m!Sjuk råa skor från Fallen!!Två ny Junior skor i sjuk snygga färger!!Cardigan från Emerica!


Ett gäng med T-shirts å en Hoddie

    
   

Hade bäst

PEACE!!

Boutique Fräsh Show

Yes då va det äntligen Onsdag!! Ikväll bär det av till Stockholm för min del för att kolla på kläder på BFS ihop med en massa kul folk!
Istället kommer min far va i butiken och hjälpa er med allt man kan tänka sig :)

Dagen till ära har jag även fått in en ny modell med skor från Circa!! Lätt vikts skor men riktgit fräsh stil!!Och nya kepsar från Neff!!Ta hand om er!!

PEACE!


Helt vanlig Tisdag

De börjar närma sig Skola start och förhoppningsvis njuter alla ni som snart ska tillbaka till skolbänken förfullt av lovets sista dagar! Ni som istället jobbar har kanske redan dratt igång igen och det är väl ingen katastrof med tanke på vädret...

Vi börjar fylla butiken med nyheter inför skolstarten, ryggsäckar, kläder, skor mm. sakta med säkert :)

Missa inte detta!

Sen för er som är sugna på musik är det på Lördag Kanalrock i Kalsborg helt gratis och massor av skön musik! Jag åter kommer med lite mer info när jag har en affisch osv!


Tänkte att vi drar en film som får oss bort från det grååa vädret som är ute!Ser ju så sjukt gött ut!!


Hade bäst

PEACE!!

Skate Fredag!!

Okej vi säger såhär, vi på EVOLVER har öppet skejt hallen 19.00 tills så länge vi orkar ikväll :P Alla får komma (inte cyckel tyvärr) 20:- i avgift för ALLA kvittar om du är medlem eller ej! Så kom ner och gör mig sällskap ta med alla polare ni har som är sugna på skejt!!!

Mitt ord gäller så jag bestämmer så tar vi en soft på brädorna :)

PEACELongboard Träff & Nyheter

Tjoo alla läsare! Tänkte vi skulle ge vår longboardträff ett försök till denna Fredagen istället! Om det regnar blir det inget, lika bra att säga det dirket så alla är med på det men annars så ses vi vid 19.00-19.30 utanför Evolver så får vi se vart det bär av och vad vi hittar på!

Alla är välkomna att joina och jag ser gärna att ni har hjälm på er! Och är det så att ni ser oss på stan är det bara att hänga på! :)

Sen börjar det komma in lite nyheter i butiken inför hösten och skolstarten här, Ryggsäckar, T-shirts, Hoodies så kom in och kika vettja!
Sen har jag satt grippkniven i min bräda och gjort lite mönster på min nygrippade bräda :)

Det blev Transformes motiv!!Mycke småpillande med tapetkniven :)

  Det slutgiltiga resultatet :)


PEACE!!!


Longboard träff inställd!

Eftersom det regnar som helvete å inte verkar sluta, så tycker jag att vi testar att köra nästa fredag istället 13/8 ca 19.00!! Alltså ingen Longboardträff idag pga regnet.... Typsikt när man äntligen får lite tid över!!

Men vi bryterihop å kommer igen nästa vecka!!

PEACE

Snart Fredag

Imorgon äre fredag och dags för Longboard träff!! Tänkte bara säga att om det är så att det regnar imorgon (vilket det itne kommer göra) Så skiter vi i det och sätter ett nytt datum...

Men som sagt det kommer inte regna så alla som är sugna på Longboard häng är välkomna till Evolver runt 19.30 imörrn så drar vi ut och gör gatorna osäkra eller nått!! Som jag har sagt innan, det finns inga krav och ingen plan så vi tar det som det kommer!

 


Hoppas vi ses

PEACE

Ryggsäckar!

Tjaa då va de mitt i arbetsveckan och imorgon spelar Neverstore Gratis i Hamnen i Hjo, tyävrr kommer vi på Evolver inte del ta... De blir andra tillfällen

Sen har vi fått in Nya grymt snygga ryggor från Rip Curl så passa på att fixa en ny innan skolan drar igång kanske?Grymt Awsome :)

PEACE

Neverstore & Longboard

Tja Allihopa hoppas livet leker trotts lite grått väder, Tänkte tips om två saker på en Tisdag som denna, den första är att Neverstore firar sitt 10 års jubeleum med en Gratis konsert i Hjo Nu på torsdag tillsammans med lite andra lokala band. Dessutom kommer det bli lite skejtande som det ser ut nu och skönt häng så missa inte detta!

Sen kör vi på Evolver en Longboardträff på Fredag kväll, vi sammlas utanför butiken runt 19.30 så får vi se vart vi drar efter detta. Alla är välkomna nybörjare som proffs, vi lär varandra och har de soft så länge som vi orkar. Finns ingen plan utan vi drar dit näsan pekar å dit folk är sugna på att åka!!
Hjälm är att rekomendera! Slide gloves osv är alltid kul att ha med sig :)

Hoppas vi ses

Sen börjar höstens nyheter droppa in så smått :) Ska du ut å resa i höst kanske du behöver en sånhär?Läcker inte sant?

Ha en bra dag

PEACE!

RSS 2.0