Final Dag!

God eftermiddag alla glada människor!! Idag är de fredag å Valborg, vädret har inte vart Episkt idag dirket, en hel del regn. Men vi har vart glada ändå, Åkningen har vart sweet å de har blitt mycke Oldschool idag asså.... Twist, Twist SPREAD!
Som sagt de regna en del så vi pallade inte nån heldag i backen och dessutom kund vi ju inte missa finalerna i Slopestyle Skidor & Snowboard! Hel sinnesjukt bra åkning å stämmningen va på topp!
24.000 $ i prispengar gavs bort när den hårda finalerna va slut!
Vi har lite film från finalen, men vi är för sega för att göra något med den just nu så de får vi se om de kommer senare!

Nu äre meningen att vi ska ta oss en power NAP så vi ska palla kvällens party med Looptroop Rockers och grillbuffe med alla åkare! Känns som de kommer bli en riktigt skön Valborg för oss här uppe i Ramundberget!

Hoppas ni alla har en skön Kväll för de vet jag att vi kommer ha!!

Njut av lite bilder från dagens åkning!



  

Ludde
Jag
Calle
Jonte

PEACE!!!

Dag nr.2!

Tjoo Lukas här, meningen va att de skulle va musik på Filmen men den tog youtube bort, ni får hållla tillgodo tills vi bytt låt :)
Nu ska vi dra till backen för lite kvälls åk å middag med allt VIP folk på toppen av berget, lär bli sweet å sen äre Reagge fest ikväll på Solbrännet!!

Hade bäst PEACE!




  


PEACE!!





Tjena Jonte här. Sitter i stugan och chillar till lite Turbonegro med några kalla öl och laddar inför kvällen! ingen idè att berätta om dagen, kolla själv!

Skidor till 1000

Hahahha Lukas här å vi han hem å förfesta lite till så..... Alla som inte Dansar är våldtäcksmänn! Snart bär de av mot sonic syndicate får la se om de är nått å haaaa....



Dansa?




Våldtäksmänn? Mjanjaa dom kom igång dom med tillslut...






Pucko? Oja! Gott som fan...



----------------------------------------------------------------------------------------

Sådär ja då va första skiddagen över då, men vi har så JÄVLA bråttom till Spat å kvällens fest så jag hinner inte skriva mer, utan ni får kika på vår film istället :)

Hade chill!!










Fest -> Hem till stugan -> Efterfest -> Sova -> Vakna -> Dricka vatten -> Pigg igen!!

Nu jäklar bär det av till backen, vem har sagt att man behöver en massa sömn :P Vädret verkar bli Episkt å Humöret är med oss så nu kör vi...

Doubble Nature på Högsta volym!!!



PEACE OUT från Lukas!!




Ramundberget Here we come!!

Tjäää Lukas här! Nu är vi då alltså framme i Ramundberget efter ett par timmar i bilen, VIP:en är kirrad å just nu sitter vi å grundar för kvällen med ett par kalla :) Inte helt jäkla fel.... Här lyser solen å himmlen är blå, känns lite som vi har kommigt till himmlen. å jag tror inte de är långt ifrån!

Big Time Party ikväll då för att kicka igång detta klaset :) åå de lär inte bli sämmre imörrn med Skidåkning hele dan åå Live band å party på kvällen!!

Njut av våra bilder från resan upp!!



Woho Dalälven here we COME!!

     

     




PEACE OUT!!

-----------------------------------------------------------------------------



Wazzzup?! Ludde här som intar bloggen. Sitter i bilen med Lukas, Jonte o Calle på väg till Ramundberget :D Klockan är 9 o vi har åkt 26 mil redan,. OCH Jonte har hunnit köpa en Canon 40D också. Så ja sitter o leker med den medans dom andra lyssnar på P3 nyheter. De e sjukt sweet väder och alla e på sjukt bra humör. Ja e sjukt stockad inför den här veckan o hoppas de kommer bli sjukt :)Ligan

 Gänget -Jonte :)

Madness?
Lussebullen

Meee
Meeee

Jonte
Jonte :)

Madness?

Råger över Råger ut



Mer Prylar å Semester!!

Tjoho!! Måndag igen å de är ju aldrig fel :) Idag sitter jag här i butiken hela dagen men imorgon ska jag äntligen få lite semester, så det bär av till ramundberget för att åka Skidor med en massa skönt folk!! Hur chill som helst. Men gråt inte för det! Min far kommer hänga i butiken och hjälpa er medans jag är borta så kom in och hälsa på honom!
Jag ska försöka blogga å lägga upp bilder från min semester här får la se vad jag orkar å hinner med :)

Sen har jag ännu mer nyheter inne i butiken och som vanligt, text är trist så jag laddar upp bilder istället :)

Mer grejer hittar ni på vår Facebook (EVOLVER)





















Lite av alla kläderna som finns i butiken!!

Hade bäst nu

PEACE!!

Student?

Alla studenter där ute, har ni börjat fixa inför er stora dag än?? För ska man stå å gapa å ha en sinnes sjukt nice dag, ska man ju göra det med stil ;)

Så för er som missat det så tänkte jag påminna om att jag har riktigt snygga kostymer från Volcome!! Grymt snygga kostymer för dig som vill va lite annorlunda!

Kom in och testa vet jag!!


 

Stiligt värre!!

Ha en bra kväll PEACE!!

Mer tjej grejer

Här kommer bilder på lite mer nya tjej prylar från Nomis :)













PEACE!!!


Nomis Tjej

Nu har jag fått in Grymt snygga Tjej kläder från Nomis! Lite klänningar och snygga linnen som kommer passa perfekt nu till sommare!






Kom in och rusta för sommaren!!!

PEACE!!

Fredag hela veckan...

Tjjaaaa alla glada!! Hoppas ni njuter lika mycket av solen som jag gör, sitter i butiken och Skruvar brädor som aldrig förr! Grymt kul, nu är äntligen åkandet igång på riktigt.
Jag å broshan tog en sväng på Longboardsen i gårkväll och lite natt åkning är aldrig fel. Gött när det inte är så mycket bilar ute!
Man känner sig ringrostig bara så nu blir de till att nöta....  :)

Andreas skaffa sig precis en Ny leksak och är den inte underbar så säg!!!



That´s one MEAN Board!!



Som sagt hyllorna börjar bli fyllda :)



HJUL!! :)


Ha en skön helg nu allihop!!!


PEACE!!!




SLIPSTREAM in Da HOuse!!!

Nu jävlar har vi fyllt huset med brädor i MASSOR!! Slipstreams modeller är äntilgen här!



Brädor :)





Inget å hålla på kom å skaffa sommarens HETASTE brädor hos oss på Evolver!!


Kostym?

Det börjar dra sig mot student tro det eller ej och inte bara det, Sommaren och våren är full av högtida stunder som Bröllop, Dop mm och då måste man ha en Snygg kostym. Eller så kan man bara glida runt och se jäkligt bra ut ändå, man behöver ju ingen ursäkt för att ha en Awsome kostym eller?

Jag har hela kittet för den som vill va lite annorlunda på sin student, en kostym från Volcome för 2699:- som är sjukt snyggt skuren! Jag har inte så många så de får bli först till kvarn. Så kom in och testa och passa på att införskaffa en Kostym medans det finns kvar!

 


PEACE!!

Döligt väder

Inge vidare väder idag inte, men igår va de en sjukt nice eftermiddag/kväll ju, det var nästan så solen kikade fram :) Så jag tog ju självklart ut longboarden på en sväng. Kändes gött som fan att glida lite och köra lite crossstepping igen. Nu är våren här!!! Men dom behöver få bort gruset från alla gator och trotoarer först så man kan åka över allt, är frustrerande att behöva ta upp brädan och gå heheh....

Satt i morshes och kollade lite insperation på nya grejer man kan lära sig på brädan... Inser ju hur sjukt svåra grejer det är Adam & Adam håller på med...

Typ som detta :)



Det är ju bara till att njuta och dra med sig brädan ut och ÖVA :)

Hade bäst!!

Longboards på G!!

Tja alla longboard fanatiker!! Nu har jag äntligen lite besked att komma med! Slipstreams brädor har nu anlänt i Göteborg och kommer va i butiken någon gång nästa vecka! Jag kan lova att årets bärdor kommer va bätttre än någonsin och till Helt galna priser!
1999:- kommer du få ge för en komplett bräda med Paris truckar, Retro 7´o rosa, abec 5 kullager!
Bättre blir det inte....

Sen väntar jag fortfarande på våra Go bitar fårn Loaded men som sagt den som väntar på något gott väntar inte förlänge så håll ut lite till :)

Här har ni bilder på årets Slipstream modeller!!




Kom in och skaffa en av årets grymmaste Longboards nästa vecka!!!

PEACE!!

GLAD PÅSK!

Tänkte passa på att säga Glad Påsk till alla läsare! Idag har vi öppet butiken som vanligt 11-16 så är ni i akut behov av lite snygga kläder till kvällens fester så äre bara att dropa in ;)

Annars får ni ha en sjukt nice påsk å käka mycke GODIS!!! :)

Butiken är stängd Söndag som vanligt och på Måndag eftersom det är RÖD dag så jag får lång ledigt :) Sen efter påsk är det meningen att Longboardsen kommer börja droppa in för alla er som är sugna!!

Datumen jag har just nu är att Slipstream ska va hos leverantör runt 7/4 å Tan Tien från Loaded kommer runt 12/4 om vi har tur men det kommer inte finnas många!!! Först till kvar!




Här kommer en skön film på Loadeds Nya bräda Tan Tien.... Se och njut!

RSS 2.0