Påfyllt med Sweet

Tjaa då va det måndag och äntligen har det landat ett lass med sweet prylar så nu finns dom flesta storlekarna hemma med t-shirts!!

Dessutom 2 nya modeller!!


PEAACE!!!

VIP kväll/eftermiddag

Boka in lördagen den 12/6 -10 då kör vi VIP kväll på Evolver! Visning av sweets film Sweet & Sour, GoodieBags från sweet med lite gott å blandat för dom som handlar för 299:- el mer (så långt det räcker) Snacks å dricka å skönt häng!! Mer info kommer så fort jag har mer info helt enkelt :)


TREVLIG HELG

PEACE!!


Påfyllnad av Skate å Longboard

Tjaa alla glada, vissa har kanske fått lön, andra går fortfarande å väntar, själv har jag fått in massor av nya grejer till butiken! Longboards från Loaded och Lush i alla prisklasser från 1699 - 3549:- :) Alltså något för alla smaker och plånböcker!

Sweet skates till grymma priser 499 & 599:- å då skickar vi med Jessup grippa!! Inte att missa

Nybörjar bräda från Lush 1699:- två olika motivLush Pintail för 1999:- perfekt till sommaren!Clean sweet bräda med stor logo, 499:- med jessup!Den nya designen från Sweets nya film Sweet & Sour!! 599:- Med jessup!!Hade bäst PEACE

Skate Olympix

Tjoo allihopa hur går allt i livet? Regnar lite men vem orkar bry sig bara att rycka upp sig :)

Vet inte om ni kikat på det men det har vart ett Skate Olympix här nydligen, riktigt skönt koncept på skate tävling... Här har ni en liten film från finalen på Sweets 10 stegs trappa! Enjoi it :)PEacE


Leksaker

Min kusin martin har skaffat sig en ny rolig leksak som han å jag ska leka med i sommar :) va tror ni, kommer jag lära mig stå på en Wakeboard? :P

Varmt som satan ute idag, man blir sjukt sugen på att dra å bada, fast man vet ju att de inte är varmt i vattnet liksom.... Gött med shorts väder iaf!!!
Ha en bra eftermidda i värmen!!

PEACE!

Vart tog solen vägen?

De började ju bra idag med värsta goa vädret, men de slutatde inte så bra :P Regn är segt när man är sugen på Longboard asså. Finns iofs mycke annat kul man kan hitta på...

Tänkte liva upp stämmningen lite med en film :)

Jag tycker ni ska ta å kika in å införskaffa er badbyxor, sen kan vi dra ut å hoppa i vattenpölar :)Typ om vi hade haft en vattenpöl som va såhär stor kunde vi göra detta :)PEACE!!

1 års Jubileum

Hej alla glada idag på DAGEN firar vi på Evolver 1 års jubileum, Detta kommer firas på något sätt under månaden så håll ögon och öron öppna!!

Annars idag så regnar de å de är ju inte så kul, men lite nya kläder är ju aldrig fel så jag tycker ni ska slita er från Tvn å komma ner till mig en sväng :)Passa på att skaffa en kostym från Volcome att ha på studenten!!Ny awsome Tee från ALTAMONT! Ännu en grym designe av Ralph SteadmanVolcome Ent... Tee

Trevlig Helg på er!!!

PEACE!!

Downhill Longboard

Tjoo DUDES & DUDETS för er som gillar Downhill åkning så äre åkning i simsjö backen imörrn runt 13-14.00, Jag kommer tyvärr inte kunna va där pga butiken men ni som är sugna är välkomna att dyka upp, Grabbarna på Life on a board kommer va där å köra för livet och dom vill ha med lite fler sköna åkare! 
Va inte korkade utan Skydd är ett måste! Hjälm,slidegloves,knä/armbåg skydd är ett Tips!!

 


Ride SafE!!


PEACE OUT!

Stängt 13/5 -10

Tjaa allihopa, tänkte jag skulle informera om att vi på Evolver har stängt imorgon 13/5 och öppnar åter igen Fredag 14/5 då är ni välkomna på vanliga öppetider!

Hoppas ni får en nice ledighet....


Den här grabben vet hur man hoppar på en LONGBOARD!!

Hade bäst

PEACE!

Uppgraderat sortiment

Tjaa då va de Måndag igen då, tiden går så sjuuuuukt fort! Hinner ju knappt med ju, känns som sommaren står runt knuten vilken sekund som helst nu :) de gillar vi värme å glana upptåg!. Hoppas eran helg har vart lika nice som min iaf, jag har tatt de chill...

Sen så har jag nu uppgraderat mitt longboard sortiment lite till. Det nya kommer från FlexDex träsortiment som består i 4 olika brädor. Mantis, Fat Daddy, Rubber Soul & Lust for life....

Här kommer lite bilder på brädorna.

Mantis är lite av den klassiska skolan, en bräda utan kicktail och med en ganska stel flex får du en shysst stabil bräda att cruisa runt på. Brädan är pressad av kanadensisk lönn och glasfiber vilket ger en bräda av hög kvalitet. Pris 2599:-Lust for Life är en liten bräda med Kick tail och med en aning kick även i nosen. Detta ger en komplett lek bräda för den som är ute efter en lite modella att glida runt på. Randall truckarna ger stabilitet och brädan som är gjord i Lönn och glasfiber ger en bräda med Hög kvalitet. Pris 2599:-Rubber Soul är en längre variant av bräda med Kicktail. Formen likar mer en klassisk pin tail med som sagt har denna brädan en kick i tailen. En bra bräda för vem som helst som ska ta sköna svängar på stan eller kanske ta brädan till jobbet eller skola? Även denna brädan har både lönn och glasfiber i sig och ger en hög kvalitet på brädan och man kan känna att brädan är väl arbetad. Komplett med Paris truckar för en skön crusing känsla!
Pris: 2599:-Sen är monstret äntligen tillbaka i butiken! med sina ca 155 cm är det en av dom längsta brädorna på marknaden vad jag vet. Fat Daddyn är en bräda helt i lönn som tagits fram för den som vill ha en massiv bräda att "Dansa" på, Störst går först?
Pris: 2799:-

Peace Out!!

Helg å Hårdrock!

Tjaa va hittar folk på en fredag som denna? Själv sitter jag ocj kollar på finalerna från Piststilen By Rip Curl igen, man missar alltid något när man ser det live :P
Ikväll blir de The Haunted så själen får sitt med Metal!

För er som är nyfikna så slänger jag upp finalerna här för er att njuta av!

Hell Yeah!!

TTR 3Star Piststilen by Rip Curl presented by Skullcandy FINALS. from Piststilen2010 on Vimeo.

Ha en Super fredag!!

PEACE!


Vart är solen...

Tjoo allla glada hur är läget med er? Sen i måndags är jag tillbaka i butiken efter en sjukt nice vecka i Ramundberget med fest, skidåkning å allmänt softande :)
Men nu är allt som vanligt och man kommer fort in i rutinerna, men jag gillart och vädret verkar kunna ge longboard åkningen en chans kanske.

Snubblade över en sweet Wakeboard film genom en polare å man blir lagom sugen på vattensport när man ser den, så de passar sig för de är nästa grej att testa på :)

Se och njut å varför inte komma in och hälsa på i butiken?
Hade bäst!!

PEACE

RSS 2.0