Evolver Rail Jam!

Be there or Be DEAD hehe... Nu har vi kämpat hårt som fan för att få ihop denna tävlingen/jammet som kommer va på Hertig Johans Torg så jag är grymt tacksam för alla som kommer hit och åker och hänger med oss lördagen den 6 Februari! Nu visar vi Skövde att det finns gott om Snowboard & Skidåkare här omkring som brinner för det dom gör!
Alla som anmäler sig till tävlingen har chans till pris eftersom Några priser LOTTAS ut random till dom som inte hamnat på pallen, så alla ska känna att det är värt att ställa upp och tävla!

För dom som är intresserad av att hjälpa oss att Bygga kommer bygget dra igång runt 16.00 på fredag (5/2) eftermiddag, (dagen innan tävlingen) Om ni kommer ner ta med er Shyfflar och ett bra humör så Peppet är på TOPP!!


Hoppas vi ses där!!

PEACE!


Fredag och full fart...

Tjo då va de fredag och det snöar igen! Känns om en dröm att vintern är såhär lång, inte mig emot!
Tyvärr saltar dom som fasen så de blir moddigt de Suger :P Får ju med sig snö överallt...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, planerandet av Rail Jamet går vidare som Tåget och jag tror jag ska lyckas få detta att bli SUPER bra å då ska ni va där!! 6/2 blir de!

VI tar en film på de...

 Hade bäst!

Söndag...

Tjo Flöjt, Söndag igen och veckan spriger iväg som vanligt. Jobbar som en dåre med Vinter Jamet och verkar nu fixat ett Datum, den 6/2 på hertig johans Torg, Så nu äre bara allt annat kvar då :)
Men de kommer vi lösa med alls hjälp!
Så boka in i era kalendrar!

Själv har man extraknäckt lite på Maxi idag så ingen lugn och ro för mig en söndag hehe

Men de tycker jag vi tar en peppande film på! För jag å min bror ska ut å åka skidor sen å då äre aldrig fel!
http://www.freeride.se/video/stuck-in-the-eighties-bonus-segment/    <----- DAMN!!


PEACE!!

Misty

Tjo då va de tisdag igen och här sitter jag å slöar framför tvn. Förtillfället är jag å hjälper till på Maxi så min broder får hålla ställningarna i butiken så ni får handla hos honom istället :)
Igår va de backen som gällde men jag hade ingen bra dag så åkning för mig va la sådär, min bror å hand polare Rickard hade en bättre kväll... Rickard som inte hade åkt på ett bra tag drog först en 3:a å satsade dirket på front flip med rätt shyssta resultat! Och ludde tog chansen å testade en misty som nästan satt!

Sen har de hänt lite med tävlingen, jag har fått flytta datumet på ansökan till 6/2 istället för 30/1 eftersom den hade krockat med Chalmers Open som är 30/1 i gbg... Men jag håller er uppdaterade här så fort jag vet något!


Här kommer filmen på min borders första misty försök!
Hade gött!

Peace!

Lördag

Tjjoo allihopa Sry attt jag inte skrivit här på ett tag men de är fullt upp i livet med jobb å skidåkning :P hehe Hoppas ni har överseende med detta...
Och för er som inte redan visste så är billingebacken öppen så de är bara te å dra dit och åka, de är vad jag gör all min lediga tid så vi ses säker där isåfall :)

Vad är nytt då tro, igår skrev jag den slutgiltiga anmälan om lov att få ha en Rail session/ Tävling på Hertig Johans torg, så nu har jag gjort en ritining och grejer som ska in till Polisen på Måndag så får i se vad dom säger, Snacka om att de är mycke formaliteter som ska funka för att man ska få ha något sånt här :P Men jag kämpar vidare!!
Jag ber Alla som känner att dom har några tips eller Ideer till hur man kan göra detta nu att höra av sig till mig... Alla ideér är bra ideér så spotta ur er allt ni har!! Så jag kan göra detta så bra som bara går, för jag lär behöva hjälp :P

Ni kan maila på linnarssonskate@hotmail.com om ni har något att komma med :)Sen vare Fredag igår å då blev det fredags Session i backen är klart :) Och detta resulterade i en film så ta er en titt, Kan lova att de finns något kul för alla att se :)http://www.freeride.se/video/-20-shredding/    <---------------- Klicka länken!!!!

©Copyright Ludvig, Kim, Degen!

Trevlig Helg på er!!

Måndag

En helt vanlig måndag, eller snarare den första måndagen på det Nya året. Känns nästan lite skumt, jag vill passa på att tacka alla min kunder och alla som har hjälpt mig med att få detta att funka under 2009. Har vart helt sjuk kul att starta och få så mycke possitivt respons, det gör varje dag värd allt slit som ligger bakom!
Speciellt tack till Familj och vänner det hade inte gått utan er! TACK!!

Nu jäklar ska vi ha ett kul 2010 tillsammans å hitta på massa kul saker!

Så jag hoppas ni har en bra första måndag 2010 :)
Avslutar med lite Jib Academy

See ya!

GOTT NYTT ÅR

Gott nytt år på er allihopa, har vart fullt ös för min del där av den sena hälsningen :)
Hoppas festandet inte tog för hårt utan att ni är uppe å skuttar igen, själv va de ganska lugnt och en heldag med inventering på nyårsdagen, låter väl mysigt :)

Då va de iaf nytt år och de ser jag fram emot som fasen, snön ligger kvar och nu har jag äntligen skaffat mig ett säsongskort i billingebacken, antar att man kommer hänga en hel del där nu framöver. Va där i Onsdags med Ludde och chilla lite, grymt kul å de slutatde med att Ludde testade Frontflip för första gången. För jäkla coolt :) Jag va me sugen men palla inte trycket så jag fick nöja mig med att se min bror skina av lycka :) Fair enougt! hehe

Å så sitter jag och håller tummarna för att vi ska få ha vår Rail Session, förhoppningsvis får vi svar från polisen på Måndag och får vi Good too Goo så drar vi igång med planerandet :)
Så håll ögonen öppna :)Sjukt ovärd film men va fan hon åker ju faktiskt Snowboard!!!
Ni får ha en grymt nice helg! De ska jag ha, hoppas vi ses i backen!!


PEACE!!!


BTW nån som vet vart man kan få tag i Tall tees som är skitlånga? :)


RSS 2.0