Railbattle Tripp

Hjulen rullade från Skövde tidigt på lördags morgonen. Dubstep dunkade i högtalarna. Första ölen var öppnad. Och humörmätaren pekade rakt upp på rail. Planen var att kika efter nya snowboardboots och pjäxor först. Sen dra vidare till railbattle som höll till på kanaltorget.

Det var grymt mycket folk där i år. Men vi fick en bra plats framme vid sataketet vid sidan av arenan. Vilket var grymt bra, för dom som stod rakt frammför arenan blev gött nerskvätta med slaskig snö när åkarna försökte sitt bästa för att bromsa in på den lilla ytan. Dom fick ganska go med fart nerför rampen på räckena som fanns. Där var ett rakt räcke, ett kink och ett shootout. (se bild) och jämfört med förrar året så var Arenan mycket svårare.

Det var sjukt åkande av alla proffs som var på plats! Vi får hålla utkik efter filmen som kommer ut senare.
Efter tävlingen var det efterfest och Evolver var VIP bjudna. Alla åkare var där, alla sponsorer och arrangörer. Branchfolk överallt. Vid 11 tiden var de dags att presentera årets åkare för Game of Shred som i år sponsras av Nitro och L1 och efter sneakpeaken på åkarna var det dags för premiär på Nitros nya film "What comes up, most come down"! och Second Hands na film...

Efter filmvisningen var det fullt ös medvetslös och ett REÄLT party som gällde. Vi fick en grymt oväntad spelning av Looptroop rockers som drog av ett par låter lite spontatn och det gjorde hela kvällen fullbordad. En shyst tävling, shyst folk och shyst resa!


Med andra ord en jäkligt lyckad Helg!PEACE OUT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0